3 Şubat 2020

Kate Middleton Bafta'da ne giydi?


73. İngiliz Akademi Film Ödülleri nam-ı diğer BAFTA dün gece görkemli bir törenle Royal Albert Hall'da gerçekleşti. Bu sene gecenin giyim kodu 'sürdürülebilirlik'di. Bundan mütevellit, konukların daha önce giydikleri bir kıyafeti yenide değerlendirmesi beklendi. Tam da bu geceye katılacağı bilinen Düşes'in uzmanlığı olan bir mevzu bu... Ne de olsa kendisi geri dönüşüm stilinin ustası. Bu sebepten bu gece tüm gözler üzerindeydi Kate Middleton'ın... 


Hemen Kate'in bu konsept için seçimine yakından bakalım. Kate bu gece için 2012 yılında Malezya gezisinde giydiği Alexander McQueen imzalı elbisesini yeniden değerlendirdi.


Kate'in kolye ve küpeleri Van Cleef & Arpels marka. Küpeler 6200, kolyeler ise neredeyse 9000 dolares... Düşes'in çantası da yeni, Clutch'ın markası Anya Hindmarch... Altın sarısı ve beyaz renkli kıyafetini Jimmy Choo marka simli ayakkabılarla tamamlamış.


Ben baştan ayağa Kate'i çok beğendim. Saçı ve makyajı ile harika görünüyor. Benim için tek sıkıntı yaratan durum kolyenin biraz 'fazla' durması... Sizler Kate'i nasıl buldunuz?

 Fotoğraflar: Pinterest


1 yorum: