19 Mart 2013

Trend: Yine Salopet

 Fotoğraf: Tommy Ton

Moda trendleri dönüp dolaşır yeniden popüler olur. Bunun en güzel örneği salopet. Geçtiğimiz yıl bahar ayında salopet başlığını attığımı daha dün gibi hatırlıyorum. (Kanıtı için tık tık) Ama trendler ne kadar geri dönse de yeniden yorumlanıyor mutlaka... Geçtiğimiz yıl serseri ve salaş şekilde giyilen salopetler bu yıl tam tersi şekilde şık ve feminen bir tarzda giyiliyor...
Bu yıl salopetler öyle üzerinize bir beden büyük gelecek şekilde değil neredeyse tam üzerinize olacak gibi durmalı. Dar salopetlerden bahsetmiyorum tabi, ama mutlaka tam bedeninizde olanları makbul. Bunun dışında şifon gömleklerle ve blazerlerle giyiliyor. Bu görüntüye mutlaka topuklu bootie'ler, topuklu sandaletler ya da sivri burunlu stilettolar eşlik ediyor. Bir diğer es geçilmemesi gereken nokta ise takılar. Salopetlere eşlik eden takılar gösterişli ve göz alıcı... Çanta olarak da genellikle şık clutch'lar eşlik ediyor salopetlere... Bu sezon kot salopetlerden hoşlanmayanlar yine deriden olanları tercih edebilir. Deri dışında kısa kot salopetlerin de çok iddialı bir dönüş yapacağını söyleyebilirim.


3 yorum:

  1. Türkiye de hamile bayanlara özel modellerin dışında ,kot salopet bulmak bir hayli zor ,çok aradım başarılı olamadım:)

    YanıtlaSil
  2. @Gül Tetik Haklısınız, ben de Mango ve Gittigidiyor dışında görmedim. Bu yıl biraz daha öne çıktığı için Fast Fashion markalarda bulunabilir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. hahahahah çocukluğuma geri döndüm resmen :D

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil