30 Nisan 2011

Onlar erdi muradına...


Biz çıkalım kerevetine :)

Günlerdir tartışılan gelinlik sonunda ortaya çıktı... Detaylara bir bakalım: Kate Middleton'un gelinliğini geçen yıl intihar eden İngiliz tasarımcı ve modacı Alexander McQueen'in baş tasarımcısı Sarah Burton tasarlamış. Sarah Burton, gelinliğin dantelleri üzerinde bulunan güllerin Hampton Sarayı Kraliyet dikiş nakış okulunda elle tek tek örüldüğünü belirtmiş. Fildişi rengindeki gelinliğin kuyruk uzunluğu da 2 metre 70 cm. Kate Middleton başına çiçek takmaktansa, çin malı olan ve  6.5 sterlin (17 TL) değerinde hafif bir taç tercih etmiş. Çiçeği burnunda prenses gelin çiçeği olarak taze kırçiçekleri, aksesuar olaraksa anne ve babasının ona hediye ettiği küpeleri takmış.

Gelinliğin üst kısmındaki dantel kısmı, v yaka olması hoş detaylardan. Duvak sade ve hoş olmuş. Ben sadece gelinliğin alt kısmını pek sevmedim. Saçı açık bir model kullanmasına rağmen, saçının duvak ve taç ile bütünlüğünü çok beğendim.

 Grace Kelly

Bu arada gelinlik Grace Kelly'nin gelinliğine çok benziyor. Acaba bu benzerliği prenses mi istedi? Belki de söylendiği gibi Lady Diana'ya değil de Grace Kelly'e benzemeye çalışıyordur ya da o'nu örnek alıyordur...
Sonuç olarak bence prenses göz kamaştırıyor :)

                  

1 yorum:

  1. Bu kraliceden odunc alinan ve aslen ana kraliceye ait olan Cartier Halo tac.

    YanıtlaSil