25 Kasım 2011

İki Lauren bir olunca...

 Fotoğraf: Norman Jean Roy for Vogue

"Bunlar da kim?" demeyin şimdi. Gelin hanım George Walker Bush'un yeğeni model Lauren Bush, damat bey ise ünlü tasarımcı Ralph Lauren'in en küçük oğlu David Lauren.  İkisi geçtiğimiz Eylül ayında Western tarzı bir düğünle evlendiler. İtiraf etmem gerekirse uzunca bir süredir gelinlikten gözlerimi alamıyorum. Bu yıl gördüğüm en güzel gelin ve gelinlik bile diyebilirim hatta. (Evet, Düşes'in pabucunu dama attım şimdilik! (: )

 Fotoğraf: Norman Jean Roy for Vogue

Gelin hanım, gelinliğinin modern detaylar içerdiğini ve tam olarak Viktoryen stilinde olmadığını söylemiş. Dik yaka ve sırt dekoltesi olmasını çok istemiş. Gelinliği 100 işçi tam 3000 saatte tamamlamış ve gelinliğin tamamı Swarovski kristalleri ile inci boncuklarla süslenmiş. Başına taktığı  bant ise vintage gelinlerde gördüğümüz duvaklardan... Bu tarz bantlardan gelin saçında çok hoşlanmasam da, Lauren Bush'un doğal güzelliği ile şahane görünüyor. Bu arada damat bey de tam bir "kovboy" damadı. Ceketi, yeleği ve kovboy çizmeleriyle eski Amerikan filmlerinden fırlamış gibi...

Fotoğraf: Norman Jean Roy for Vogue
 
Başlığa da dikkatinizi çekiyorum, Lauren Bush eğer eşinin soyadını kullanırsa hayatına Lauren Lauren olarak devam edecek (:

David Lauren'in ailesine ait olan 1700 dönümlük çiftlikte yapılan düğünün detayları Vogue dergisinin Aralık sayısında yer alacakmış. Detayları okumak için tıklayın.

6 yorum:

  1. Her dress is truly beautiful. Your writing is cute and fun to read. =) Bende turkum.


    I followed and maybe youll visit me someday.



    ♥ thebookness.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. @The Bookness Thank you so much for your nice comment. I followed you, too. Your blog is so good ;)

    @Berna B. Çok teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
  3. Hakikaten şahane bir gelinlik! Gelin saçını baz alırsak, farklı bir modeli tercih ederdim ben lakin gelinlik gerçekten istisnası olmuş bu düğünün. Of of! =)

    YanıtlaSil
  4. @sheydosh evet gelinlik için sözler kiyafetsiz kalıyor gerçekten. bak bak bitiremedim zaten (:

    YanıtlaSil
  5. Gelinlik tapılası güzellikteeeee! Bayıldım!

    http://newyorklover-d.blogspot.com/

    YanıtlaSil