5 Kasım 2011

Lindsay Lohan'la mahkeme modası


Hollywood ünlülerinden mahkeme salonlarının en gediklisi Lindsay Lohan'ın giydikleri en az dava ve tutuklanma haberleri kadar ilgi görüyor. Son mahkeme ziyaretlerinde giydiklerine çok daha fazla önem verdiğini düşündüğüm Lindsay Lohan'ın, kendince bir 'mahkeme stili' oluşturduğunu düşünmüyor da değilim hani. Son iki davasını bir kenara bırakıp daha önceki davalarda neler giymiş bir bakalım isterseniz:








Şaşırtıcı değil mi? Kimi zaman mahkemeye hiç uymayacak şekilde giyinen Lindsay, bazen de gayet şık ve son trendleri takip eden bir biçimde ortaya çıkmış. Özellikle hemen üstteki oversized ceket, beyaz etek ve platform ayakkabılarla yaptığı kombinasyonu çok beğendim.


Geçtiğimiz Ekim ayında yolu yine mahkemeye düşen Lindsay, son derece şık ve trendi bir şekilde görüntülendi. Beyazlara bürünen Lindsay "ben masumum" mesajı mı vermeye çalışıyordu bilinmez ama çok şıkmış.


Ve işte bir kaç gün önce yine mahkeme yollarında çekilen bu fotoğraf bence  Lindsay'in "mahkeme stili" fotoğraflarından en iyisi olarak hatırda kalacak. Dar mini elbiseler, kot pantolonlar, kovboy çizmeleri hatta şortla mahkemeye giden Lindsay'in buradaki hali epey bir ilerleme kaydetmiş. Sezonun trendi puanlı vintage elbisesi, Giuseppe Zanotti ayakkabıları, yine sezonun trendi küçük kırmızı Chanel çantası ve şık gözlükleriyle tam bir Hollywood yıldızı gibi görünüyor. Daha önce bacak ve göğüs dekoltesi ile mahkemeye giden Lindsay, son zamanlarda gayet derli toplu görünüyor (:

 Bakalım şimdilerde bir aylık hapis cezası alan ünlü yıldızın akıbeti nasıl olacak?


2 yorum:

  1. cok guzel bir yazi olmus. son kare de marilyn'i andirmiyor degil hani.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim, evet kesinlikle andırıyor. bu sıralar marilyn oldukça revaçta ben de bazı ünlülerin ondan feyz aldığını düşünüyorum. selamlar.

    YanıtlaSil