11 Ocak 2012

Ünlüler neden büyük ayakkabılar giyerler ?

 Ne yani Victoria Beckham mı ödünç ayakkabı giyiyor !?

Biliyorum, siz de benim gibi kırmızı halı fotoğraflarına bakarken bu soruyu defalarca sordunuz. Hatta muhtemelen o büyük ayakkabılarla ünlülerin nasıl yürüdüklerini de merak ettiniz. Kendi adıma, ikinci sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Ama ilki için bir şeyler söyleyebilirim sanırım...

Özel gecelerde yani kırmızı halıda ünlülerin üzerinde gördüğümüz çoğu ayakkabı ve kıyafet aslında onlara ait değil. Yada daha önceden sahip olmadıkları ama o gece giyiverdikleri parçalar... Ünlüler böyle bir organizasyona katılmadan önce tasarımcılardan elbiseleri ve ayakkabıları ödünç alırlarmış. Tasarımcı elinde bulunan ayakkabılardan elbiseye uygun gördüğü birini seçer ve ünlüye gönderirmiş. Ünlülerin stil danışmanları da sanırım zamansızlıktan ayakkabıları değiştirmeye fırsat bulamıyorlar (:

Görüntü olarak, özenip annesinin topuklu ayakkabısını giyen 5 yaşındaki kız çocuklarına benziyorlar. Ancak benim anlayamadığım nokta her dolaba lazım siyah klasik bir ayakkabının bile 2 numara büyük gelmesi. Yani söz konusu ünlünün dolabında daha önce siyah bir stiletto yok muydu? Onu da mı ödünç aldı? Konuyla ilgili bildiğiniz başka şeyler yada yorumlarınız varsa merakla bekliyorum (:

 Solda Jennifer Lopez, sağda Nicki Minaj

 Üstteki ayakkabı Lucy Liu, alttaki Paris Hilton

 Üstteki Kristen Stewart, alttaki Lea Michele

7 yorum:

  1. Ben Oscar gecesi gibi büyük ve yorucu gecelerde şişen ayakları yüzünden büyük boy ayakkabı giydiklerini okumuştum.

    YanıtlaSil
  2. bu konuyu ben de çok merak ediyorum ! =) ve bir cevap bulamıyorum.. aynı ayakkabıyı defalarca giyen ünlüler de var belli ki kendi ayakkabısı amaa yine de büyük ! =)

    YanıtlaSil
  3. diğer nedeni ben sizlere açıklayayım ayakkabıların ayakta büyük durmasının nedeni; ayaktaki tarak kemiği olarak kabul edilen bölümün ayakkabıyı giydiği zaman rahat olması yani ünlüler bilerek büyük ayakkabı giymiyorlar tamamen sağlık açısından...

    YanıtlaSil
  4. iyi de yürürken ayaklarından çıkmıyor mu, açıkçası ben rahat edemezdim..

    YanıtlaSil
  5. bence çok saçma olar gibi ünlülerin bir ayakıbı alcak paralarımı yo ödünç alıyorlar.

    YanıtlaSil
  6. sanırım şişen ayakları sığsın diyedir.. benim de çok gıcığıma gider bu büyük ayakkabı konusu..

    YanıtlaSil
  7. genelde ayakkabıların arkası vurmaz mı yaralamasın diye büyük giyiyo olabilirler

    YanıtlaSil