18 Mart 2018

Recycle Kate: Catherine Walker Yeşil Manto


Kate Middleton ve eşi William, dün sabah Hounslow'daki kışlada St. Patrick Günü Töreni için İrlanda Muhafızlarını ziyaret etti. Her yıl olduğu gibi bu sene de Düşes yeşil renklere büründü... St. Patrick için yapılan törenler gerçekten görsel bir şölen haline geliyor. Kırmızı üniformalı askerler, geçit töreni ve Kate'in yeşil kıyafetleri ile seyri hoş görüntüler ortaya çıkıyor. Kate, bu askeri tören için geri dönüşüm stilini devam ettirmeyi tercih etti ve geçtiğimiz Ocak ayında İsveç gezisinde giydiği yeşil mantosunu yeniden değerlendirdi...


Kate, baştan ayağa gardırobunda bulunan parçaları değerlendirmiş. Mantosu geçtiğimiz Ocak ayında giydiği Catherine Walker tasarımı, sahte kürk yaka ve manşetleri ise Troy London... Kate'in şık şapkası Gina Foster Meribel... Düşes bu şapkayı ilk kez 2014 yılında yine St. Patrick töreni için takmıştı.


Düşes Kate, ayakkabı olarak süet kalın topuklu Tod's ayakkabıları tercih etti. Bence baştan ayağa hem St. Patrick törenine uygun seçimler yapmış hem de rahatlığı ve şıklığı ile örnek bir hamile stili ortaya çıkmış.


Kapanışı Kate'in muhteşem topuzu ve tatlı bakışları ile yapayım istedim.
Güzel kadın nasıl da güzel bakmış eşine... (:

Fotoğraflar: DailyMail ve Pinterest


1 yorum: