27 Temmuz 2012

Kate Middleton, Hobbs elbise ve Olimpiyat (Güncellendi)


Düşes, Londra Olimpiyatları açılışında ne giyecek diye merak ederken kendisi ilk olarak bir elbiseyle ortaya çıktı (: Londra Olimpiyatları öncesinde eşi ile beraber Londra'daki bir spor projesinin lansmanına katılmışlar. Ben daha spor bir tarzda giyinmesini beklerdim ancak 50'ler stili gri beyaz desenli bir elbiseyle karşımıza çıktı...


Elbise fena değil, ama bu sıradan olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi. Hobbs marka elbise indirimde, 340 TL'den yaklaşık 100 TL'ye düşmüş. Stoklarda kalmamış... Bu arada Düşes'in belindeki kemer de ayrı telden çalıyor, kemer takmasaymış olurmuş.


Düşes'in ayağındaki ise dolgu topuk espadriller Pied a Terre marka. Yaklaşık olarak 230 TL değerindeki espadrillerin de bir numarası yok. Sade ve gayet rahat görünüyor. Verdiğim linkten incelerseniz kırmızı ve mint rengi çok daha güzel görünüyor (:

Bana giydikleriyle Amerika'nın küçük bir kasabasında yaşayan, sakin hayatlı ev hanımı izlenimi yaratan Düşes, her şeye rağmen çok çok güzel (: Bir kere bu kadın şahane gülüyor yahu. Tamam gülmek herkese yakışır belki, ama bu kadında bambaşka bir etkisi var. Haksız mıyım?


Veeee 2012 Londra Olimpiyatları'nın açılış kıyafeti (:


Kate Middleton, Londra Olimpiyatları'nın açılışında resmi Olimpiyat tişörtü, Zara Satin skinny pantolon ve Stuart Weitman Corkswoon dolgu topuk ayakkabı giydi.


Zara Satin pantolonun arkadan fermuar detayları dikkat çekiyor.


Stuart Weitzman 'Corkswoon' Wedge

Buckingham Sarayı'ndaki resepsiyonda ise Christopher Kane imzalı pastel mavi tonlarında bir elbise giydi. Seçimi yine çok sıkıcı, yine yaşına uygun bir kıyafet olmamış.


Ben Michelle Obama'nın kıyafet seçimini çok daha güzel buldum.
Peplum bluz, pilili etek ve lame renkli ayakkabılarıyla bence çok şık. Michelle Obama'nın seçimleri Amerikan Markası J Mendel'den...


Fotoğraflar: Dailymail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder