26 Nisan 2014

Kate Middleton: Michael Kors Manto


Eveeet, Kate Middleton'ın Kraliyet Turu'nun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Son Kraliyet Turu kıyafetine geçmeden önce, Kate Middleton'ı sevmediği halde neredeyse haftanın 4-5 günü Kate Middleton post'larına sabırla dayanan takipçilerime teşekkürü bir borç bilirim (: Sevenler içinse Kate Middleton'ı blog'da artık bu kadar sık göremeseler de, Düşes'in Gardırobu köşesinde ilgili post'ların Kate ortaya çıktığı müddetçe devam edeceğini hatırlatırım... 


Kate, Avustralya'ya veda ettiği bu son günde Anzak ve Avustralya savaş şehitlerini anma törenlerine katıldı. Bu tören için Michael Kors'un 2014 ilkbahar/yaz koleksiyonundan tüvit bir manto tercih etmiş. Belden oturmalı ve elbiseye benzeyen havasıyla oldukça "Kate" bir seçim... Mantoyu çok beğendiğimi söylemeliyim. Şık, zamansız ve giyerek hata yapma olasılığınızın oldukça düşük olduğu güzel bir parça...

Michael Kors SS 2014

Michael Kors, podyumda bu mantoyu hardal rengi kemer ve çanta ile kombinlemiş. Yılan derisi ayakkabı dikkati çekiyor. Kate ise mantoyu lacivert rengi aksesuarlarıyla tamamlamış. Çok da hoş olmuş...


Avustralya gezisi süresince Kate'den sürekli Avustralyalı tasarımcıların parçalarını giymesini bekledik durduk. Giderayak, Avustralyalı ünlü şapka tasarımcısı Jonathan Howard'dan lacivert renkli çok şık bir şapka seçmiş. Şapkayı detaylıca incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Kate çanta olarak daha önce de kullandığı Russell and Bromley Muse Clutch çantasını kullanmış. Mavi tonlarındaki göz makyajı, şapkası ve çantasının renk uyumu çok hoş görünüyor.


Kate, ayakkabı seçimi olarak lacivert Alexander McQueen ayakkabılarını tercih etmiş. Düşes'in kombinasyonu zarif, asil ve bir anma töreni için de doğru bir seçim...


 İşte benim adamım (: Al yanaklı, şirin prens de Avustralya'ya veda ediyor... 
Avustralya havası yaramış mı ne, sanki daha bir tombik, yanaklar kıpkırmızı (:
 Türk kadınına bağlayıp "Maşallah" diyeyim (:

Avustralya'ya veda pozu (:
Kraliyet Turu süresince sürç-i lisan ettiysek affola...

Fotoğraflar: Daily Mail


13 yorum:

  1. bu genç yaşta şımarmadan bu işleri başarması.
    kıyafet seçimi,tavırları,güzelliği
    harika
    tebrik etmek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Gülay Katılıyorum, gerçekten gıptayla bakılacak özelliklere sahip...

      Sil
  2. Ben üzülenlerdenim... Bir de birçok insan gibi benim de merak ettiğim bir konu var. Belki söz ettin ama ben fark etmedim. Kate'in kafasında bu şapkalar nasıl duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Duru Şapkalar konusunu bahsetmemiştim ama bildiğim kadarıyla sapkaların (zaten fascinator diye geçiyorlar) altında tarak ya da toka var. Olmayanları da kuaförünün marifetiyle kafasında duruyordur (:

      Sil
  3. Eline sağlık,Büyük bir zevkle okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Chic Camomille Çok teşekkürler, okuduğun için de teşekkür ederim.

      Sil
  4. Deselerki bir insan sec, o hayati boyunca ne giyerse aynisini sende giyeceksin (sacma ama iste hayal hayal) ömrünün sonuna kadar sadece ve sadece Kate derdim, bir kadinin her giydigimi güzel olur, bende türk kadina baglayim; tü tü tü masallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @viva makyaj Bana giydiği Alexander McQueen'leri versin yeter. Gerçi içine de giremem o ayrı mevzu. Sanırım 34 beden... Neyse, maşallah ona prensesimiz o bizim (:

      Sil
  5. şahsen ben de büyük bir zevkle takip ettim ..kate muhtaşemdi..emekleriniz için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Filiz Ne güzel (: Takibiniz için ben teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil
  6. bende kate i görmeye bayılıyorum, blogunu sırf bu yüzden takıp ediyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tutu Harikasın! O zaman Kate sık sık ortalıkta görünsün diyeyim (: Çoook teşekkürler...

      Sil