7 Aralık 2012

Bath & Body Work'ün yeni parfümü: Forever Red


Güç, kendine güven, klas ve özgünlük. Bütün bu özellikler yeni bir feminenlik ve arzu ifade ediyor, bir araya gelerek Forever Red’i oluşturuyor. İçeriğindeki özlerden lüks şişesine, Bath & Body Works’ün yeni kokusu Forever Red her yönüyle kusursuz, şık ve imrenilecek kadar lüks.

Bath & Body Work’e ilham veren kadının sahip olduğu modern şehveti en iyi anlatan renk olan kırmızı, aynı zamanda yeni kokunun DNA’sını oluşturuyor. Forever Red; kırmızı nar, kadife çiçeği, Fransız şeftalisi ve arzulu ama narin kırmızı Osmanthus gibi benzersiz içeriklerden dokunmuş kırmızı notalı çarpıcı bir parfüm.



Parfümün şişede hayat bulan formu, en pahalı ve en yüksek koku yağı konsantrasyonu ile Bath & Body Works için yeni bir çağ başlatıyor. Kadifemsi marşmelov ve fıçıda yıllanmış,  narin vanilya romdan oluşan beklenmedik bileşimi bağımlılık yapıcı; boydan boya bıraktığı etki ise elmas gibi özenle işlenmiş, uzun sure kalıcı, şehvetli ve unutulmaz...

Şişesinden kutusuna, içeriğindeki kışkırtıcı notaları ile ona ilham veren kadın için mükemmelleştirilen Forever Red, her açıdan son derece estetik.

Forever Red Eau de Parfume 75 ml: 89 TL

Yeni koku Forever Red, Aralık ayından itibaren Bath & Body Works mağazalarında satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder