22 Ocak 2013

2013 İlkbahar / Yaz renk trendleri


2013 İlkbahar / Yaz trendlerini incelemenin zamanı geldi. Alıştığım üzere ilk olarak renklere göz atmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Bunun için detaylı ve derli toplu olduğundan yine Fashion Snoops'un renk kartelalarını sizlerle paylaşacağım. 
Zümrüt yeşilinin 2013'ün resmî rengi olduğunu biliyoruz. Yaz sezonunda da bu rengi bolca göreceğiz; özellikle zümrüt yeşili ayakkabıları çok fazla kullanacağız. 2013 İlkbahar / Yaz sezonunda asıl dikkati çeken renk skalası ise kesinlikle pasteller. Pastel ve pastel tonları çok fazla görülecek. Pudra tonları, nude, toz pembeler, lavanta tonları, gri ve pastel yeşiller ön plana çıkıyor. Military etkisi kamuflaj desenlerden haki yeşile geçiş yapacak. Bu yaz safari tonlarının da çok trend olacağını belirtmeliyim. Geçtiğimiz yazın hit renklerinden mint ve turkuaz yeşilleri de yeni sezona iddialı bir giriş yapacak. Mavi ve mavinin tonları da dört bir yanımızı saracak. Özellikle elektrik mavisi dikkat çekiyor...
Pastellerin yanı sıra neon renklerin de ilkbahar / yaz sezonunda bolca kullanılacağını ve sarı ile sarı tonlarının sezona damgasını vuracağını söyleyip sizleri renk kartelaları ile baş başa bırakayım (:

Kadınlarda 2013 İlkbahar / Yaz Basic Renkler:


Kadınlarda 2013 İlkbahar / Yaz Soğuk Renkler:

 

Kadınlarda 2013 İlkbahar / Yaz Sıcak Renkler:
  

Erkeklerde 2013 İlkbahar / Yaz Basic Renkler:


Erkeklerde 2013 İlkbahar / Yaz Soğuk Renkler:


Erkeklerde 2013 İlkbahar / Yaz Sıcak Renkler:

 Renk Kartelaları: Fashion Snoops

3 yorum:

  1. çok güzel bir post olmuş bayıldım..

    YanıtlaSil
  2. @audrey Beğenmene çok sevindim ! Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. çizgili trendi zımba trendi gibi olucak :)) heryerde şimdiden. elinize sağlık http://diorki.blogspot.com/

    YanıtlaSil