26 Ocak 2013

Sürpriz için doğru adres : Çiçeksepeti.com

Eğer siz de benim gibi zaman zaman hediye almak konusunda zorlanıyorsanız ve yoğun temponuzdan dolayı zamanınız da kısıtlıysa, size Çiçeksepeti'ni rahatlıkla öneririm. Anneme ne zamandır bir sürpriz yapmak istiyordum ama açıkçası pek de bir fikrim yoktu. Beklemediği bir anda onu çok sevdiği bir çiçek ile mutlu edebilirim diye düşündüm. Daha sonra Çiçeksepeti'ne üye oldum. Annem orkidelere bayıldığı için seçim yapmakta çok zorlanmadım. Sipariş tam zamanında anneme ulaştı ve sürpriz! (: Hizmet kusursuz. Bakınız aşağıya, çiçek gerçekten harika ! 


Sitede çiçek dışında çok farklı hediye seçenekleri de var. Kek buketleri, kurabiye sepetleri, çikolatalar bir yana parfümden ilginç hediyelere kadar bir çok seçenekle dolu...  Sevgililer Günü çiçeklerinin yanı sıra Sevgililer Günü hediyeleri için de ürün gamı geniş ayrı bir kategori var... O yüzden Sevgililer Günü hediyesi almak için kıvranan aşıklara ısrarla öneriyorum (:


 Siparişiniz istediğiniz gün ve saat aralığında teslim ediliyor. Üstelik sadece hafta içi değil hafta sonları da sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz. Hediyeniz teslim alındığında ister maille ister telefonla bilgilendiriliyorsunuz. Benim gibi siz de sevdiklerinizi mutlu etmek ve sürprizlerle onları şaşırtmak istiyorsanız Çiçeksepeti'ni mutlaka denemelisiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder