25 Ocak 2013

Erkekler için 2013 İlkbahar - Yaz Trendleri

2013 İlkbahar - Yaz Trendlerine göre bu yaz erkekler için oldukça renkli geçiyor. Parlak renklerin erkek giyiminde iyice kendini gösterdiği bu sezonun rengi kesinlikle kobalt mavi. Desenlere bürünen gömlek ve pantolonlar, düz renk takım elbiseler, monokrom ve kamuflaj gibi trendler ilk göze çarpanlardan...


Bomber ceket / Bomber Jackets

Tom Cruise'nin oynadığı meşhur Top Gun filminden bu yana erkeklerin gardırobunda hatırı sayılır bir yeri olan bu montlar, kıştan bahara geçerken erkekler için güzel bir alternatif olacak. Military teması sebebiyle haki, koyu yeşil ve kamuflaj desenlileri tercih edilebilir.



Çizgili / Stripes

Geometrik desenlerin sıklıkla görüleceği yeni sezonda enine ve dikine çizgilerin yeri başka... Çizgili desenler daha çok monokrom (siyah-beyaz) olarak kullanılacak.


 Military / Safari / Askerî

Bu trendleri aslında zamansız bir tarz olarak yorumlamak daha doğru olur. Ama siz yine de yeni sezonda chino pantolonların, kamuflaj desenin, parkaların, safari ceket ve gömleklerin trend olduğunu bilin. Renk skalası olarak kamuflaj desenin içindeki tüm renkleri ve safari tonlarını seçmeyi unutmayın.


Kruvaze ceket / Double Breasted

Yine geçmişten gelen klasikleşmiş bir trendle karşı karşıyayız. Kruvaze ceket ya da paltolar bence her erkeğin gardırobunda olması gereken demirbaş bir parça... Bu sezon bej, siyah ve lacivert tonları revaçta...


Şort / Shorts

Yazın vazgeçilmezi şortlar bu sezon erkekler için daha da önemli bir yer ediniyor. Her boy ve şekilde göreceğimiz şortlar genellikle dizin üzerinde bitiyor. Ceket ve şorttan oluşan takımlar görebileceğimiz gibi mini şortlar da erkeklerin gündeminde olacak. ( Arkadaki mini şorta dikkatinizi çekerim (: )


Metalik / Metallics

Açıkçası yeni sezona erkek giyimine iddialı bir giriş yapan metalik parçalar için söyleyecek çok sözüm yok. Sanırım bir çok erkek alıp giymek yerine sadece podyum görsellerine bakacak (:


Kısa paça pantolon / Ankle Lengths

Aslında kısa paçaları erkeklerde uzun süredir görüyorduk.Yeni sezonda takım elbiselerden, günlük giyilen pantolonlara kadar paçaların boyları bilekte bitiyor.


Desen / Çiçekli Desen / Prints / Floral Prints

Erkek giyiminde desen de sürpriz bir trend değil şüphesiz. Ama bu sezon desenler biraz daha Akdeniz esintisi taşıyor. Çiçek desenleri, Hawai Baskılar, deniz temaları bu sezonun dikkat çekici trendlerinden... Ufak geometrik baskıları da sakın es geçmeyin.


Yelekler

Kolsuz ceketi andıran yelekler, yeni sezon erkek modasını hayli işgal edeceğe benziyor. Benim pek sevmediğim bu trendde yeleklerin boyları uzun ve genellikle kruvaze olanları tercih ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder