18 Şubat 2013

Yakı[şık]lı: Nolan Ross


Nolan Ross, Revenge dizisinin öne çıkan karakterlerinden biri. Gabriel Mann'ın canlandırdığı karakter, süper zeka olmasının yanı sıra iyi giyinmesiyle de dikkat çekiyor. Preppy tarzında giyinen Nolan Ross, bu tarza kendi yorumunu katan ve kesinlikle farklı giyinen biri... 


Stilinde en öne çıkan parça ise polo yaka tişört... Tonlarca polo yaka tişörtü olduğunu düşündüğüm Nolan Ross, polo yakanın sadece pazar günleri ya da golf oynamaya giderken giyilmeyeceğini öğretiyor bize. Polo yaka tişörtü ceketleriyle kombinleyen Ross, bazen iki polo tişörtü üst üste giyiyor. Bir başka kombininde ise polo yaka tişörtünü gömleğinin içine giyiyor. Polo yakayı kullanırken genellikle yakasını kaldırıyor. Bu durum serseri bir görüntü vereceğine bilakis havalı ve kendinden emin bir hava veriyor. Polo yakalı tişörtlerin yaka mendili yada ceketiyle mutlaka uyumlu bir renkte olduğunu görüyoruz.


İddialı renklerden de asla kaçmıyor. Koyu kırmızıları, pembeleri, kobalt mavileri onun üzerinde sık sık görmek mümkün. Ceketten vazgeçmeyen Nolan Ross, kat kat giyinmenin kitabını yazacak kadar usta... Ceketlerinin içine süveter yada yelek giyiyor, ufak ama önemli bir detay olan yaka mendili ise asla es geçmiyor.


Bir diğer favorisi ise çizgili kumaşlar. Enine ya da dikine çizgili parçaları sıklıkla kullanan Nolan Ross, denizci şıklığını preppy tarzıyla birleştiriyor. Nolan Ross, Preppy tarzdan hoşlananların ya da giyim kuşam konusunda yenilik arayanların stil ikonu olacağa benziyor... Siz ne dersiniz?

3 yorum:

  1. güzel post olmuş sabah sabah içim açıldı:) eline sağlık

    YanıtlaSil
  2. :) diziyi severek izliyorum :) nolanı ben de seviyorum taznı da

    YanıtlaSil
  3. @MaceraperesT Beğenmene sevindim, teşekkürler (:
    @Günlükçü Bayan Ben de hem tarzını hem de karakteri çok seviyorum (:

    YanıtlaSil