26 Mart 2013

Erkek modası: Mavi Renk


2013 İlkbahar/Yaz erkek modasında en dikkat çeken renklerden birisi mavi... Mavi ve neredeyse mavinin bütün tonlarının görüldüğü koleksiyonlar dikkat çekiciydi. Bir kaç sezondur erkek modasında kobalt mavilerin sık sık kullanıldığını görüyorduk. Ancak bu sezon kobalt mavinin daha önemli bir yere sahip olduğu aşikar...


Zamansız bir renk olduğu düşünülürse mavi ve mavi tonlarda parçaların hemen her erkeğin dolabında olduğunu düşünmek yanlış olmaz. Ancak trendleri takip edenler,  bu sezon ilk olarak mavi renk bir pantolonu dolaplarına katmalılar. Genellikle dar ya da üste oturan kesimlerdeki pantolonlar kısa paçalı ve loafer ayakkabılarla tamamlanıyorlar. 

 

İkinci tavsiye olarak, mavi takım elbiseler  çok popüler. Takım elbiselerde kobalt, lacivert ve koyu lacivert tonları dikkat çekiyor. Bunun dışında mint yeşilinin erkek kıyafetlerinde sık kullanıldığı görülüyor. Mint yeşilinde gömleklere ya da şortlara şans verebilirsiniz. 

 

Serin bahar geceleri için mavi tonlarında bir hırka edinmek de güzel bir seçim olabilir. Parlak renkte mavilerden çekinen erkekler kravat, cep mendili, saat ya da ayakkabı gibi aksesuarlarda parlak mavileri tercih edebilirler.



1 yorum:

  1. Mavi mavi ve mavi her yerde, kareli mavi gömlekler, mavi kanvas pantalonlar, mavi bomber lastikli ceketler, magazamıza,sitemize, facebook sayfamıza bekleriz. efabutik.com

    YanıtlaSil