16 Mart 2013

Recycle Kate: Joseph Manto


Bir kaç gündür Cheltenham Gold Cup yarışlarının haberlerini takip ediyorum. Zara Phillips ve Pippa Middleton'un bol bol fotoğraflarını gördüğüm yarışlara Kate Middleton'un katılacağına dair bir bilgi yoktu. Ancak Kate Middleton, dün sürpriz bir şekilde eşiyle birlikte boy gösterdi. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen pek neşeli ve mutlu görünen Kate Middleton yine şıktı. 

Giydiği pastel pembe tonlarındaki Joseph marka mantosu başlıkta da belirttiğim üzere eski... Mantoyu ilk giydiği fotoğrafı (bkz. hemen aşağıda) bulmak için baya uğraştım ama sanırım değdi (: 2007 yılında Joseph mantosuyla görüntülenmiş Kate Middleton... Böyle tarihlere ulaştıkça aslında Düşes'in cidden sağlam bir gardırobu olduğunu düşünüyorum. Özellikle iyi bir manto-kaban koleksiyonu var. Modelleri iyi seçtiğini düşünüyorum; zamansız ve her zaman klasik olan modellerden seçim yapmış.  


 
 Tarih: Mart 2013                                       Tarih: Nisan 2007

Pembe mantosunu kahverengi şapkası, çorapları, çizmesi, eldivenleri hatta yine kahverengi çantasıyla tamamlamış. Kahve ve pembe rengin uyumunu çok severim, gayet hoş olmuş. Şapkası da Düşes'in çok sık kullandığı Lock & Co.'nun Betty Boop modeli... 5. ayına girmesine rağmen hala bir hamilelik belirtisi göremediğim Düşes'in 2007 yılında giydiği mantoya aynı şekilde sığması da kafamı kurcalamıyor değil.

Fotoğraflar: Dailymail

4 yorum:

  1. Güzel kedim benim dedektif gibi iz sürmüşsün yine harikasın ya:))
    yeni adresime bekliyorum desteğine ihtiyacım var..sevgiler..
    http://ozlemtuanam.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. yeni fotoğraflarda düğmelerin sökülüp yerlerini kaydırıldığı çok belli . dikkatli bakılınca hemen anlaşılıyor. hamile iken kruvaze mantomda ben de yapmıştım da..

    YanıtlaSil
  3. @Özlem Canım benim teşekkür ederim. Hemen takibe alıyorum blogunu. Sevgiler...

    @Adsız Süpersiniz. Siz söyleyince fark ettim şimdi. Bende kadının hamileliği belli olmuyor, her şeyin içine sığıyor diye hayıflanıyorum ya hu! Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. düğmelerin eski yerleri bile belli oluyor :))bu kız senin benim gibi biri çıktı helal olsun valla :)

    YanıtlaSil