16 Haziran 2013

Kate Middleton: Alexander McQueen Pembe Manto

 

Biliyorum, bir önceki post'ta Kate Middleton'u hamile olarak son kez gördüğümüzden dem vurmuştum. Ama ben, yabancı basının yalancısıyım(: Düşes bugün kraliçenin doğum gününü halkla beraber kutlamasına yani meşhur Trooping the Colour törenine katılmış. Bugünkü etkinlik için de Düşes'in doğumdan önceki son katılımı yazılmış, lakin bilemiyorum (: Düşes çok sağlıklı ve keyifli gözüküyor. Kendini iyi hissettiği sürece etkinliklere katılımı sürer belki de...


Düşes bu etkinlik için pembe renkli şık bir manto giymiş. Alexander McQueen olduğu söylenen manto muhtemelen yine Düşes için özel olarak diktirilmiş.  Boydan fotoğrafını bulamadığım için ayakkabılar nedir belli değil ama Düşes'in Alexander McQueen gri ufak clutch çantasını daha önce görmüştük. Pembe mantosunu benim hiç sevmediğim dantelli Jane Corbett şapkayla tamamlamış. 


Mantosunu çok beğendiğim Düşes oldukça keyifli ve güzel görünüyor. Pazartesi günü Order of the Garter seremonisine katılımı beklenmiyormuş ama yine de belli olmaz Kate Middleton'un işine... Eğer öyleyse bu onu son hamile görüşümüz (:


Fotoğraflar: Daily Mail

2 yorum:

  1. bu kadin nicin surekli manto giyiyor isilik olacak azizim yaz geldi be . bir de hamile yazik gunah yahu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İngiltere soğukmuş diye biliyorum. Arabada otururken bacaklarında battaniye bile var. Baya soğuk olmalı.

      Sil