3 Temmuz 2013

Bırakayım, bana Dove baksın !

 

Geçtiğimiz hafta Dove'dan gizemli, büyük ve ağır bir kutu geldi. Kutuyu açınca Dove'un saçlarımın durumunu biliyormuş gibi Dove Saç Dökülmesine Karşı Bakım Seti'ni gönderdiğini görünce gerçekten çok sevindim. Benim sürekli kızıla boyadığım, fönle kuruttuğum, kuruluğundan ötürü genellikle topladığım ve bu sebepten sık sık dökülen saçlarım var maalesef... Saçımın kuruluğuna denemediğim yöntem pek kalmadı, şimdi ise Dove'un bu faydalı bakım setini kullanıp en azından saçımın dökülmesini durdururum diye düşünüyorum.


Dove'nin setinde neler var:

- Saç Dökülmelerine Karşı Bakım Şampuanı
- Saç Bakım Kremi
- Onarıcı Bakım Maskesi  
- Yoğun Bakım Serumu

 
Şimdi ben en çok serum ve maskelerden fayda sağladığımı düşündüğümden ilk dikkatimi çekenler onlar oldu. Ama hem şampuan hem de saç kremiyle etkisinin çok daha fazla olacağı kesin. Bu serinin faydasını görüp görmeyeceğimi belirlemek için 2-3 hafta yeterli olacak. Dove nemlendirici özelliği en iyi olan şampuan ve kremleri üretiyor. O yüzden de çok umutluyum. Deneyimlerimi blogdan takip edebilirsiniz.

Dove'u aşağıdaki Facebook ve Twitter hesaplarından izleyebilirsiniz.

Dove Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/DoveTurkiye
Dove Twitter hesabı:  https://twitter.com/DoveTurkiye

Not: Kutunun tasarımına hayran kaldığımı özellikle belirtmek isterim. Seti bana ulaştıran Aytaç Bey'e de çok teşekkür ederim.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder