20 Eylül 2013

Trend: Biker Botlar


Eskiden motosiklet botu (Biker Boots) deyince akla Harley Davidson gelirdi. Motosiklet sürücülerinin ayak ve bileklerini korumak için düşünülüp tasarlanmış bu botlar, modayla ilgilenenler için uzun zamandır vazgeçilmez bir parça oldu. 2013-2014 kış sezonunun favori modellerinden biri olan motosiklet botları bu yılın "Rock Chic" akımına uyan yegane parçalardan biri... İster Punk ister Grunge isterseniz Gotik tarzını benimseyin ya da ister bu akımlarla alakanız olmasın; bir motor botunu bu sezon gardırobunuza eklemeniz tavsiye!


Müziğin stilleri etkilediği ve şekillendirdiği günler yaşıyoruz, yaşayacağız. Bu bağlamda Rock hatta Metal kültürünün önemli aksesuarlarından olan Biker botların yükselişine hazır olmak gerekiyor. Zaten müzik festivallerinin ve konserlerin favori giyim parçalarından biri Biker botlar... Bu sezon biraz daha asi, zımbalarla süslenmiş veya metal parçaların, büyük tokaların süslediği motor botları bizleri bekliyor. İster elbiseyle, ister jean pantolonla, ister deri taytla... Kullanım alanı çok ve kesinlikle zamansız bir parça.











 Fotoğraflar: Tumblr, Stockholm Streetstyle, Lovely by Lucy

2 yorum:

  1. ayağıma olmalarını o kadar isterdim ki maalesef ayaklarım yüksek yapıda o nedenle olmuyor olan da sıkıyor.. :-((

    YanıtlaSil
  2. düz bot veya düz ayakkabıyı sevmeyen ve giyemeyen biri olarak bikerler biraz cazip ve hoş gelsede acaba laırmıyım diye düşündürdü beni_____

    YanıtlaSil