10 Kasım 2013

Kate Middleton: Temperley London Noa Manto


Düşes Kate Middleton, bu pazar sabahı diğer kraliyet üyeleri ile birlikte Remembrance Sunday (Anma Günü) törenine katıldı. Bir kaç gün önce çok bitkin ve yorgun görünen Kate, bugün toparlanmış ve üstüne üstlük yepyeni bir manto giymiş. Pazar gününden umutluyum demiştim sanırım (: Törene katılan herkes gibi Kate Middleton'da siyah bir manto elbise tercih etmiş. Düşes'in tercihi yine sevdiği markalardan olan Temperley London...



Kate'i her ne kadar boydan göremesek de mantosunun şıklığı dikkat çekiyor. Dik yaka ve kapitone detaylı manto, Temperley London Noa... Bele oturan bu şık manto 1357 Euro'dan (yaklaşık 3.700 TL) 679 Euro'ya düşmüş ve stoklarda da tükenmiş.


Militer tarzdaki bu mantoyu daha iyi incelemeniz için arkalı önlü görselleri ekledim. Bence boyu da çok güzelmiş, ek olarak manken mantoyu kemerle birlikte kullanmış, çok beğendim (: Kate Middleton'un ya da stilistinin seçimi bence harika.

 
Temperley London Noa Coat

Kate Middleton mantosunu çok sevdiği ve sık kullandığı Lock & Co. tasarımı "Fairy Tale" şapkası ile tamamlamış. Bu şapka Kate'in sevdiğim aksesuarlarından biri, kesinlikle bu tarz askeri kıyafetlerle ve mantolarla çok yakışıyor. Balkon fotoğraflarından seçebildiğim kadarıyla kendisi yine daha önce sık sık kullandığı Cornelia James marka fiyonklu eldivenleri giymiş. Ayakkabı olarak ne giydiğini merak ediyorum ama bu aralar favorisi siyah süet ayakkabıları, muhtemelen yine onları giydi (:

Lock & Co. Fairy Tale Hat

Özetle Kate Middleton bugün tarz ve şık bir seçim yapmış diye düşünüyorum. Yine eskiye nazaran biraz daha yorgun gibi lakin geçen gün verdiği fotoğraflara göre çok çok iyi görünüyor. Siz Kate'i nasıl buldunuz?

 Fotoğraflar: Dailymail

6 yorum:

  1. bu kadının şapkalarına bayılıyorum yahu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Merve Ben de, çok yakıştırıyor. Her kıyafete de uyduruyor.

      Sil
  2. çözdüm ya hu bu kadının tarzını..

    genelde belden kemerli şeyle kullanıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minerva genelde manto elbise seviyor. Belden kemer de favorisi, evet (:

      Sil
  3. Herhalde bebek ile kendisi ilgileniyor. Gece filan kalkıyorsa -ki emziriyorsa mecbur kalkacak- eee gündüz de o function senin bu function benim. Kızcağızın yorgun görünmesi normal, yani evet yorgun görünüyor ama yine güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eliza evet, ben de bebeğe kendi baktığını düşünüyorum. Zordur tabi, hem koşturmaca hem de her zaman bakımlı gözükme zorunluluğu bir de bebek (: Bence de güzel görünüyor. Seviyorum ben kendisini, kıyamıyorum zaten (:

      Sil