30 Kasım 2013

Kate Middleton: Temperley London Templeton Elbise


Düşes Kate Middleton, geçtiğimiz akşam Londra Sportsball gecesi için ortaya çıktı. Prens William olmadan, tek başına katıldığı balo gecesinde yeni bir elbise giyen Düşes, yine çok hoş ve alımlı görünüyor. Saçlarını biraz kestirmiş, kendisini çok sağlıklı ve dinamik gördüm. Yeni giydiği elbise kendisinin severek giydiği markalardan Temperley London'a ait... Ancak, Düşes balo için neden böyle bir elbise seçti çözemedim.


Elbise gerek boyu gerekse de modeli ile daha çok günlük tarzda giyilebilecek bir elbise... Temperley London Templeton elbise'nin lazer kesim olması dikkat çekiyor. Şu an 1077 Euro'dan 431 Euro'ya (yaklaşık 1183 TL) düşen elbiseyi bir balo gecesi ile bağdaştıramadım. 

 Temperley London Templeton elbise

Anlaşılan odur ki, Kate bağdaştırmış ve baloya bu elbiseyle gelmiş (: İtiraf etmeliyim ki, Düşes beni şaşırttı. Üstelik artık bir stil danışmanı da olduğunu biliyoruz. Balo gecesine bu şekilde gelmek kendisinin seçimi mi yoksa stilistinin seçimi mi bilinmez, ancak ben balo için yakıştıramadığım bu elbisenin modelini de, lazer kesimlerini de beğenmedim, üzgünüm...


Elbise dışında her şey güzel. Saçlarını boyatmış sanırım, saçları ışıl ışıl eski günlerdeki gibi (: Saçlar 10 numara 5 yıldız olmuş, ayakkabılar yakışmış, Alexander McQueen clutch kırmızı kırmızı göze çarpıyor. Düşes'in ayakkabıları daha önce de giydiği Jimmy Choo Cosmic süet platformlu topuklu ayakkabılar.

 Jimmy Choo Cosmic

Çantası da yine daha önce kullandığı ancak kurukafalı tokası modifiye edilmiş Alexander McQueen  Skull Clutch...

 Alexander McQueen Skull Clutch


Düşes saçı, makyajı ve güzelliğiyle gerçekten ışıldıyor. Ama yine elbiseye dönecek olursam, Düşes'ten Maxi boy şık bir elbise giymesini beklerdim. Lakin, yapacak bir şey yok; yeri geldi mi Kraliyet kurallarını bile çiğneyebilen bir Düşes o (: Bir baloya mı günlük kıyafetle katılamayacak yahu...  Siz nasıl buldunuz balo Düşes'ini?

 Fotoğraflar: Dailymail

4 yorum:

  1. Bende beğenmedim açıkçası.
    Balo için oldukça sıradan duran bir elbise.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nil Evet, elbise çok sıradan,bir esprisi yok. Çay davetine giyse mantıklı olurmuş ama balo için çok vasat. Adamlar smokin giymiş :/

      Sil
  2. Elbise guzel aslinda, ama balo icin hic olmamis. Yalniz Kate'cigimin saclarina hastayim, biraz kestirince daha da guzel olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Gokce Ben elbiseyi de beğenmedim. Baloya giymesi kötü bir seçim olmuş. Saçlarını ünlü bir kuaföre boyattığını, kestirdiğini ve komple bakıma girdiğini okumuştum. Kuaförü bir saç kesimini 2000 TL'ye yapıyormuş.

      Sil