7 Kasım 2013

Trend: Crop Tops (Kısa Üstler)

 Diane Kruger

Crop Tops yani kısa üst trendi neredeyse 2010 yılından beri gündemimizde... 2013-2014 sonbahar/kış sezonunda 90'lı yılların havası ağırlıklı olarak hissediliyor, hal böyle olunca o yılların hit trendlerinden kısa üstler bir kez daha önemli hale geliyor. Tabi yükselişleri bu sezonla sınırlı değil, önümüzdeki 2014 yazında da kısa üstlerin hakimiyetine hep birlikte şahit olacağız. Kışın kısa üstler nasıl bir değişime gidiyor ve nasıl giyiliyor sorusunu bu post'ta cevaplamaya çalışalım...



Kışın kısa üstleri üşümeden giymek ve karizmayı çizdirmeden stil sahibi bir görüntü vermek adına aşağıdaki adımlar uygulanabilir.

-Kısa kazaklar edinin: Hep uzun kollu hem Crop Tops. Üstüne kazak. Bence bu kış mutlaka gardıroplara eklenmesi gereken bir parça... Üstüne üstlük balıkçı yaka olanları da pek bir revaçta. Kazak yerine uzun kollu kısa üstlerden de edinebilirsiniz.

-Yüksel bel etek ve pantolonlarla giyin: Bu sezon çoğu parça yüksek bel, bu sebepten kısa üstlerle kolaylıkla giyilebilir bir çok alternatif bulabilmek mümkün. Midi etekler, kalem etekler ve yüksel bel jean pantolonlar Crop Tops'larla en fazla giyilen parçalardan...

-Blazer, mont ve ceketlerle giyin: Kışın kısa üstleri giymenin en kolay yolu üzerinize bir ceket almanız olabilir. Hem bu şekilde katmanlı giyim trendine de uyum sağlamış olursunuz.

-Elbiselerin üzerine giyin: Maxi olsun midi olsun, askılı yada kolsuz elbiseleri kısa üstlerle birlikte değerlendirebilirsiniz.



Fotoğraflar: Harper's Bazaar, Pinterest, Dailymail

6 yorum:

  1. özellikle yüksek belli eteklerle harika oluyor bu kısa üstler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @rebeltakipte bence de, hem feminen hem de şık (:

      Sil
  2. bunun ıcın fizik lazım elbette.yüksek belli olan herşeyle muhteşem!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nazlı Ece kesinlikle. Fit bir mide ve karın gerektiriyor.

      Sil
  3. benim gibi üşüyenler için olmasa gerek bu moda bana göre değil yani :)_______

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tuğba aynen, ben de sendenim. Her ne kadar kışlık tüyolar versem de ben yine üşüyorum (:

      Sil