24 Ocak 2014

Aşkınızı Goldstore ile anlatın


Takı takmayı sever misiniz? Eskiden takılara düşkün olduğum söylenemezdi, ancak son zamanlarda fikrimi değiştirdim ve sık sık takı alışverişi yapar oldum. Dükkan dükkan gezmeyi çok sevmediğimden, istediğim tarzda takıları satın almak için yine Online alışveriş sitelerini tercih ediyorum. İnanın, Online alışverişte takı satan siteler, en az giyim siteleri kadar ilgi çekici... Farklı bir çok tasarımı bir arada beğenimize sunan bu online kuyumculardan biri de Goldstore.com.tr...

Goldstore'da takı kategorisinden favorilerim...

Goldstore.com.tr, benim yeni keşfettiğim Online alışveriş sitelerinden biri... Özellikle mücevher seviyorsanız, ilginizi çekeceğini düşündüğüm farklı tasarımlara yer veren Online bir kuyumcu olduğunu belirtmeliyim. Sitede yer alan pırlanta takıların farklı ve zarif tasarımlarını sizlerin de beğeneceğinizi umuyorum. Pırlanta takılar dışında sitede zümrüt, yakut, ametist, safir gibi renkli taşların kullanıldığı tasarımlarda mevcut. Eğer benim gibi inci seviyorsanız, Goldstore.com.tr'nin inci takılarını ve takı setlerini beğeniceğinize de eminim.
 
Mücevher kategorisindeki favorilerim bu şık yüzük ve zümrüt küpeler oldu.

Pırlanta takıların tasarımları da çok zarif...

Gelelim çoğumuzun ilgi alanı olan tek taş yüzüklere... Tek taş yüzükler hem biz kadınların, hem de sevdiği kadını mutlu etmek isteyen beylerin ilgi alanı olan bir konu... Nasıl olmasın? Tek taş artık evlilik teklifi ile bütünleşmiş, klasik bir takı. Özellikle tek taş yüzük alıp, sevdiğine sürpriz yapmak isteyen beyler aradıkları cevabı Goldstore.com.tr'nin tek taş yüzük kategorisinde bulabilirler. Pırlanta, zirkon ve indirimli tek taş yüzük modellerinin bulunduğu Golstore.com.tr'de alışverişinizi vakit kaybetmeden, güvenli bir şekilde yapabilir, sevdiklerinize güzel sürprizler hazırlayabilirsiniz. Goldstore'den benim beğendiğim pırlanta ve tek taş yüzükleri ise aşağıda görebilirsiniz... Bakalım seçimlerimi sizler de beğenecek misiniz?



Bu arada, hep erkekler bize sürpriz yapacak değil ya! Sevgililerine ya da eşlerine hediye almak isteyen hanımlar da Goldstore'da erkekler için özel olarak tasarlanmış, yüzük, kol saati, kravat iğnesi ve kol düğmelerine göz atabilir, sevdiklerine güzel sürprizler yapabilirler.

Goldstore.com.tr'de alışveriş yapmak oldukça keyifli ve kolay... Almak istediğim bir yüzük konusunda biraz tereddüt edince, ürün detay sayfasında bulunan canlı destek bölümünden yardım aldım. Sorularımı yanıtlayan uzman sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi alıp alışverişimi sorunsuzca tamamladım. Bu arada neyi seçtiğimizi merak ediyorsanız, ismimin baş harfini taşıyacak bu güzel altın yüzüğü satın aldım.



Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, uygun fiyatlı ürünlerini iade ve değişim garantisi ile bizlere sunuyor. Ayrıca Goldstore.com.tr'den aldığınız tüm ürünler Goldstore güvencesi altında olup, 5 yıl süre ile bakım ve onarım garantisiyle bizlerle buluşuyor. Yurtdışına sigortalı teslimat yapan Goldstore, aldığınız tüm ürünleri de bedava kargo ile gönderiyor. Doğum günleri, sevgililer günü, yıldönümleri ve anneler günü gibi özel günlerde Goldstore.com.tr'ye uğramayı unutmayın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder