31 Ocak 2014

Davetiyede bir marka: Mira Davetiye


Herkesin olduğu gibi, sizin de hayatınızın o en önemli gününe çağrıda bulanacağınız davetiye kartınızın elbette hem sizin ve eşinizin tarzı olması, hem hesaplı olması hem de çok ama çok çabuk elinize ulaşması gerekiyor. Veya çok ani bir kararla nişanlanmaya ya da evlenmeye karar verdiniz ama o da ne ? Çok önceden planlamanız gereken bazı hazırlıklarınız henüz hazır değil ! Bunların en başında davetlilere düğününüzü duyurmanızı sağlayacak davetiyeniz geliyor...



İşte bu noktada sizi bu işinizi gönül rahatlığıyla yaptırabileceğiniz bir isimle tanıştırmak istiyorum: Mira Davetiye... Bu davetiye firması matbaa konusundaki 16 yıllık tecrübesini son 2 yıldır davetiye sektörüne de taşıyarak alanında hızlı ve emin adımlar atmış. Çok kısa bir sürede sektöründe sivrilip öne çıkan bir isim olmuş.


İnanabiliyor musunuz, tüm Avrupa’ya yalnızca 2 günde davetiye gönderiyorlar. Siz şu an sitesine girip davetiyenizi seçin, yarın değil öbür gün elinizde ! Hem öyle ne seçeceğimi bilmiyorum, çok kararsızım diyorsanız da sizi kendi tarzınızı yaratmanıza yardımcı olacak müşteriye özel davetiye tasarımlarının yanında binlerce davetiye seçeneğiyle hazır bekliyor.


Tüm bu anlattıklarım belki sadece kulağınızı doldurdu ama telefonun öbür ucu ile ya da sağladıkları 7/24 online destek sayesinde klavyenin öbür ucuyla tanıştığınızda, neden bahsettiğimi anlayacaksınız.
Evet, Mira Davetiye ismi gibi bir mucizeye bence imza atmış...

Siteyi ziyaret etmek için tıklayın: http://www.miradavetiye.com/


1 yorum:

  1. her alanda sonsuz bilgin ve hizmetin var tebrikler canımm vallahi harikasın________

    YanıtlaSil