6 Şubat 2014

Trend: Lace Up Pantolon


Lace Up trendinin bu kadar popüler olacağı belliydi. Özellikle ayakkabılarda kendine yer bulan bu trend, şimdilerde pantolonlarda da ön plana çıkıyor.  Lace Up detayı deri pantolonlarda sık görülüyor ancak kot pantolonlarda da sık görmeye başlayacağız. Geçtiğimiz sezonlarda Isabel Marant'ın öne çıkardığı Lace Up pantolonlar, bu sezon H&M Isabel Marant işbirliği ile yapılan koleksiyonlarda da dikkat çekiyor. Hatta öyle ki, Isabel Marant 2014 ilkbahar/yaz defilesine deri Lace Up pantolonu ile katılmıştı...


Isabel Marant

Tabi ki, stil bloggerları bu trendi sahiplendi ve birbirinden değişik kombinlerde kullandılar. Stil bloggerlarının tercihlerinde H&M'in yanı sıra Zara'nın Lace Up pantolonları da dikkat çekiyor. Kombinlenmesi zor gibi görünen bu parça, bloggerlar tarafın gayet güzel kombinlenmiş. Lace Up pantolon trendi konusunda siz neler düşünüyorsunuz? Benim favorim hala Lace up ayakkabılar (:


  

 Geçtiğimiz moda haftalarından bir kare...

 Stockholm StreetStyle




7 yorum:

  1. sonuncu kombin hoşmuş
    ben çok sevmiyorum böyle bağcıklı filan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Darkolivee Evet, ben de tuttum o kombini. Pantolonda ben de pek tutmadım, ama ayakkabıda hastasıyım o bağcıkların (:

      Sil
  2. çok güzel bir trend mutlaka bu tarz bir pantolonum olmalı

    YanıtlaSil
  3. Pantolonun yanlarında olması şartıyla kullanabilirim bence. Kesinlikle farklı bir hava katmış, edinmek lazım bir tane :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Hande Evet Handecim, yanlarda kesinlikle iyi duruyor ;)

      Sil
  4. bilmedim şimdi yani konbinlerde göze güzel gelende var itici duranda ....______

    YanıtlaSil