30 Mayıs 2014

Kate Middleton: Jonathan Saunders Athena Manto


Uzun zaman olmuştu değil mi? Kate Middleton, uzuuun soluklu bir aradan sonra eşiyle birlikte İskoçya'da ortaya çıktı. İskoçya'yı gezen ve çeşitli organizasyonlara katılan Kate Middleton, şükür kavuşturana dedirtti. Tabii, seçimleri konusunda pek coşkulu olduğumu söyleyemem, esasında hevesimin birazcık kursağımda kaldığını da söyleyebilirim. Her neyse, Kate'in İskoçya gezisi için tercihi ünlü tasarımcı Jonathan Saunders'a ait bir manto oldu...


Jonathan Saunders Athena Wool Coat

Yün mantonun kırmızı tonlarındaki rengi ve enine çizgileri dikkat çekiyor. Manto yeni sezon ve fiyatı 2555 Dolar. Yani bizim bugünkü kurla yaklaşık 5300 TL gibi bir şey yapıyor. 


Mantonun Kate'e yakışmadığını düşünüyorum, daha doğrusu üzerine oturmamış. Kate'in sanki birazcık kilo almış gibi görünen hali ve yorgun yüzü ben de hamile olduğu ilk zamanları hatırlatıyor. Komplo teorisyeni olarak; belki de hamile ve bunu saklamak için biraz bol gelen bir manto tercih etmiş olabilir diye düşünüyorum. Ancak Kate'in stilistle ya da stilistsiz giyinmesi arasında pek bir fark göremediğimi de söylemek isterim. Özellikle 895.000 kez giydiği  LK Bennet Nude ayakkabıları görünce bu konuda bir aydınlanma yaşadığımı söyleyebilirim.


İskoçya'nın böyle bir manto için ideal soğuklukta olduğunu düşünüyorum. Ancak fondaki insanlara bakınca, Kate biraz fazla kışlık kalıyor gibi. İskoçya'da yaşayan takipçilerimden beni bu konu hakkında bilgilendirmelerini rica ederim (:


Kate, ayakkabısı ile aynı renkte olan L.K. Bennett Avona Clutch çantasını taşımış. Yakasında ise Celtic desenli bir broş olduğu okudum. Sarayın açıklamasına göre broş düğün hediyesiymiş. Kate gündemi şimdilik bu kadar. Royal takvime baktığımda, Haziran ayında Kate'i daha sık göreceğimizi şimdiden söyleyebilirim...

Fotoğraflar: Dailymail

2 yorum:

  1. Kate'i hepimiz seviyoruz,takip ediyoruz da değiştirsin artık şu ayakkabılarını nolur.Üzerindeki mantoyu hiç sevmedim kırmızı olmasına rağmen canlılık vermemiş. Dikişi çok sıradan,kuplar başarısız.Kate ne kadar yorgun görünüyor,umarım George gibi tatlı bir bebişin haberini alırız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetik karne Ayakkabı konusunda yorum yapamıyorum artık. Mantosu da iyi bir seçim değil, bir de stilist tarafından giydirildiğini düşünürsek çok başarısız. İskoçya'da viski içmiş ama bilemiyorum, hamile olsa içmez diye düşünüyorum. Acaba içti numarası mı yapıyor (: Bakalım bebek varsa bir yerden sonra "Ben burdayım" der zaten (:

      Sil