10 Şubat 2015

2015 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri


Önümüzdeki sezonun moda trendlerini gözden geçirirken, tabii ki en önemli aksesuarımız olan çantaların yeni sezonda ne gibi modellerde karşımıza çıkacağını bilmemek olmaz! Eşyaları taşıyıp aynı zamanda kıyafeti tamamlayan ve sahibi hakkında ince detaylar veren bu güzide aksesuarın 2015 ilkbahar/yaz sezonunda şekilden şekile girip karşımıza çıkacağını söylemek gerekiyor. Bu sezon büyük Tote çantalar geri dönerken, geometrik şekillere bürünen çantaların istilasına tanık olacağız. İşte 2015 ilkbahar/yaz sezonunun en önemli çanta trendleri...



Daire şeklinde çantalar/ Circle Shaped Bags

Sezonun en neşeli modellerinden biri bu daire şeklindeki çantalar olsa gerek... Büyüğünden küçüğüne bir çok boyda kullanılan daire çantalar genellikle gözalıcı parlak renklerde kullanılıyor.


Büyük Tote Çantalar/ Big Tote Bags

Elimize ne geçerse içine atıp, sakatlanmalara sebebiyet verdiğimiz bavuldan hallice Tote çantalar da 2015 ilkbahar/yaz sezonunun en gözde modellerinden olacağa benzer... Tote çantalarda hem parlak hem de pastel tonlar revaçta.


Bucket Bags / Torba / Kepçe Çanta

Kullanım rahatlıkları ve bohem havalarıyla bir kaç sezondur gözde olan torba çantalar afili modelleri ile 2015 yazında da bol bol kullanılacaklar.


Florals / Çiçek Desenli Çantalar

Bahar ve yaz sezonunun çiçek desensiz geçtiği görülmemiştir lakin bu sezon çantalarda Avangard çiçek desenlerinin yer aldığını söylemek gerek... Ekoseyle ya da farklı desenlerle birlikte kullanılan çiçek desenleri sezona ayrı bir hava katıyor.


El Çantaları / Clutches

Clutch modası hız kesmeden zirveye tırmanmaya devam ediyor. 2015 ilkbahar/yaz sezonunda son derece mühim bir yeri olan bu çantalar, taşıma sapları ile öne çıkıyor.


Mini Çapraz Çantalar / Mini Crossbody Bags

Uzun askıları ile çapraz kullanılan çantalar da sezonun favorilerinden... Çapraz çantaların mini boyları ise podyumları adeta istila etti.


Dikdörtgen Çantalar / Rectangle Shaped Bags

Daire şeklindeki çantaların yanı sıra uzun dikdörtgen şeklindeki çantalar da bol bol kullanılacak. Çapraz askılı olanlar kadar Clutch şeklinde olanları da popüler...


Hayvan Desenler / Animal Prints

2015 yaz sezonunda yine yılan desenin çantalarda bol bol kullanıldığını görüyoruz. Yılan desenini ise krokodil desen izlemekte...


Püsküllü Çantalar / Fringed Bags

Püskülün her yeri istila ettiği yeni sezonda çantaları es geçeceğini düşünmek büyük hata olurdu. Uzunlu kısalı püsküller, 2015 yazında çantaları süsleyen en önemli detaylardan olacak.


Fotoğraflar: Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder