14 Haziran 2015

Kate Middleton: Catherine Walker Astrid Manto


Şükür kavuşturana! Kate Middleton, dün gerçekleşen "Trooping the Colour" törenlerine katıldı. Böylece, sevgili Düşesimiz doğumdan sonra ilk kez halkın ve basının karşısına çıkmış oldu. Britanya dolaylarından gelen dedikodulara göre; Kate doğumdan sonra uzunca bir süre inzivaya çekilmek istemiş ve resmî görevlerine ara vermeye niyetlenmiş. Amma velakin;  emir büyük yerden... Kraliçe, Kate'in bir an önce resmî görevlerinin başına dönmesini istemiş, hal böyle olunca Düşes de Kraliçe'nin doğum günü kutlamaları olan Trooping the Colour törenlerine katılmış. Ne kadar doğrudur bilinmez ama, Kate'in keyifsiz görünmesinin sebebi olarak bu durum gösteriliyor (: 



Bu faytonlu ve balkonlu etkinlikleri oldum olası sevmiyorum, zira Kate'in ne giydiğini tam olarak görememek keyfimi kaçırıyor. Neyse ki, giydiği manto elbisenin görseline ulaştım. Manto tahmin edebileceğiniz gibi Kraliyet mensuplarının en sevdiği tasarımcının imzasını taşıyor: Catherine Walker... 'Astrid' ismi verilen modelde bebe yaka detayı, kumaş düğmeler ve baharı anımsatan çiçek desenleri dikkat çekiyor.

Catherine Walker Astrid Manto

Mantonun modelinden ziyade desenini çok beğendim... Mavi ve mavinin tonları zaten Kate'e çok yakışıyor. Bu elbise de ona çok yakışmış. 


Ancak Kate'in şapkasını sevemedim. Sevmeye çalıştım ama olmadı :( Kate'in hemen hemen bütün şapkalarını beğenen biri olarak bu sefer hayal kırıklığına uğradım. Şapka gereksiz büyük; model olarak da sevemedim. Şapka Camilla'nın tarzına daha yakın. Yukarıda da gördüğünüz üzere, kendisi epey ihtişamlı şapkaları tercih ediyor.

Lock & Co Marisabel Hat

Lock & Co. tasarımı şapkanın modeli; Marisabel... 895 GBP yani yaklaşık 3700 TL ederindeki şapkayı incelemek isteyenleri buradan alalım.


Kate'in kombini konusunda en iyi fikir veren görsel sanırım bu... 


Balkonlu etkinliklerin en sevdiğim tarafı Prens Harry'i görmek (: 
Ancak, bu sefer balkonda hem Kate'den hem de Harry'den rol çalan başka biri var...
Kim mi?


Altın çocuk Prens George tabii ki!
Annesini, babasını ve şirin Prens Harry'yi gölgesinde bırakan George, bu yıl düzenlenen etkinliğin en çok konuşulan ismi oldu.


Annesi gibi mavilere bürünen Prens, halkını böyle selamladı (:

Kate'in yarın Order of the Garter etkinliğine katılması bekleniyor...

Fotoğraflar: DailyMail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder