10 Mart 2016

Elele Dergisi Kırkıncı Yaşında



1976 yılında, Türkiye’nin duayen gazetecileri Çetin Emeç ve Orhan Olcay tarafından anne ve çocuk dergisi olarak kurulan, 1980’lerin başında da piyasadaki kadın dergisi açığını fark ederek, içerik değiştirip tamamen kadınlara yönelik olan Elele Dergisi kırkıncı yaşında ve basılı aylık dergi formatının yanı sıra online olarak da yayın hayatına başarılı bir şekilde devam etmenin haklı gururunu taşıyor.

1985 yılından itibaren her dönem Türkiye’deki kadın hareketinin öncüsü olan dergi, bugün de “her kadın kendinden bir şey bulacaktır” mottosundan hareketle ve modern kadına yönelik çizgisi ile Türk kadınının yol arkadaşı olmaya devam ediyor.

Elele online dergi sizlere kendi web sitesinden ulaşıyor. Adresi tıkladığınız anda ise bambaşka bir dünyaya adım atıyorsunuz. Bir kadın olarak aradığınız, okumak veya bilgilenmek istediğiniz her türden konu sitede yer alıyor. Modada son trendler ve ünlü markaların yeni defilelerinden notlar, güzellikle ilgili bilinmesi gereken her şey, doğal reçeteler ve bakım ürünleri, cinsel hayatınız ve bebeğinizin sağlığı, yerli ve yabancı ünlülerle röportajların yanı sıra, yaşam, dekorasyon, kariyer önerileri, kültür-sanat ve yemek tarifleri de sitede yer alan başlıklardan sadece bazıları.
Sitede yer alan astroloji bölümü doğal olarak, kadınların en çok tıkladığı bölümlerin başında geliyor. Kategorinin altında yer alan aylık burç yorumları, yükselen burcunuz, Çin astrolojisi, günlük bakabileceğiniz tarot falınız ve rüya tabirleri sitede merak uyandıran bölümler olarak yer alıyor.

Önemli moda bloggerlarının da takip ettiği ve trend moda haberlerinin yer aldığı moda bölümü, sizi o senenin son modası ile yerinizden bile kalkmadan tanıştırıyor. Ünlü makyaj analistlerinin tavsiyelerinin yer aldığı Güzellik bölümü ise, hem makyaj hem de cilt bakımı ile ilgili size tavsiyeler, doğal reçeteler ve cilt sorunlarınızla ilgili yardım önerileri sunarken, kontur veya snobbing gibi son moda makyaj tekniklerini de anlatıyor.

Kadın ve erkek ilişkilerinde belki de en önemli yeri tutan cinsel hayatınızla ilgili sormaya çekindiğiniz konular, cinsel sağlık ve ilişki öncesi tavsiyeler, ayrılıklarla veya boşanmalarla ilgili öneriler, İlişki ve Seks bölümünde size yardımcı olmaya çalışıyor. Elele Online Dergi, sizin her gün tıklayacağınız, o günkü modunuza göre mutlaka bir konu bulacağınız, aynı zamanda da bilgileneceğiniz, benzerlerinden çok farklı bir kadın dergisi sitesi olarak daha uzun yıllar yoluna devam etmeye hazırlanıyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder