10 Nisan 2016

Kate Middleton: Alexander McQueen Peplum Elbise


Kate Middleton'ın merakla beklediğimiz Hindistan turu bu sabah resmi olarak başladı. Uzun bir uçak yolculuğunun ardından Hindistan'a varan Düşes ve eşi, ilk olarak Mumbai'de kalacakları otele geldiler. Taj Mahal Palace'da sıcak bir şekilde karşılanan Kraliyet eşrafı, Hindistan basınının da büyük ilgisiyle karşılaştı. Kate'in Hindistan'a ayak bastığı ilk kıyafeti ise favori tasarımcısı olan Alexander McQueen'e ait peplum bir elbise oldu.


Etnik ve şal desenlerinin dikkat çektiği peplum elbise, iddialı rengiyle de dikkat çekiyor. Ben genellikle peplum parçaları Kate'e çok yakıştırıyorum. Bu parçayı da sevdim lakin Kate bu peplum elbisenin içinde sanki olduğundan daha zayıf görünüyor. Elbisenin üst kısmı modelde başka, Kate'de başka durmuş. Sanırım bel kısmı Kate için fazla aşağıda kalmış.


Peplum elbise, Alexander McQueen'in Pre-fall 2016 koleksiyonundan...

 LK Bennett Fern

Yukarıdaki fotoğraftan da fark ettiyseniz, Kate'in yeni bir ten rengi ayakkabısı var. Ayakkabısının markası konusunda tartışmalar oldu ancak LK Bennett sosyal medya hesaplarından ayakkabının Fern serisinden olduğunu açıkladı. Fern serisinde henüz bu renk yer almıyor ancak diğer renkleri incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

 

Russell & Bromley Curvy

Kate'in yeni clutch çantası da ayakkabısıyla aynı renkte... Russell & Bromley markasına ait çanta 165 GBP yani yaklaşık 660 TL fiyatla satılıyor. Çantayı incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Kate'in yorgun görüntüsünü makyajı da kamufle edememiş. Uzun uçak yolculuğuna belki de bebeklerinden ayrı kalmanın stresi eklenince ortaya böyle yorgun ve mahsun bir ifade çıkmıştır belki, kim bilir..


Saçlarını da pek sevemedim ancak o kadar zarif ve asil görünüyor ki, bütün olarak baktığımda yine o 'Kraliyet' havasını estirdiğini söylemeden geçmek istemiyorum.


Peki, Kate'in Hindistan'daki ilk seçimini sizler nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: DailyMail


2 yorum:

  1. Günaydın , gittiği yere göre giyinmesini bende çok seviyorum ama dediğin gibi saçlar pek güzel olmamış . ama bizm Katemiz hep açık saçı seviyor :)

    YanıtlaSil
  2. elbise çok güzel ama çok yorgun ve yaşından da büyük duruyor..

    YanıtlaSil