22 Ocak 2018

Maviliğin ve Yeşilin Bin Bir Tonu: Antalya


Tatil denilince akla hemen  yazın güneşi, denizin parlaklığı ve havanın dinamik ruhu geliyor. Ama tatil demek sadece yaz mevsimi ile sınırlı değil. Yani yaz-kış, sonbahar ve ilkbahar gibi dört mevsim boyunca farklı atmosferler içinde tatil keyfini yaşayabiliriz. Örneğin: Antalya'nın o renkli dokusunda güzel bir tatil yapmak istiyorsanız, yazı beklemeniz hiç mi hiç gerek yok! Sadece planınızı kesinleştirin ve tatil için rezervasyon işlemlerini gerçekleştirin. En güzel Antalya otelleri ETS'de yer alıyor. 

Eğer sizin de böyle bir tatil planınız varsa, hemen ETS Tur avantajlarından yararlanmayı deneyebilirsiniz. Kampanyalı konaklama olanakları sunan online platformdan dilediğiniz otele rezervasyonunuzu yapabilir ve mükemmel bir tatil için geri sayıma başlayabilirsiniz.


Tatilinizi Taçlandıracak Antalya Otelleri

Tarihi atmosferini doğal güzellikleri ile bütünleştiren Antalya; göz alıcı ilçeleri, çarşaf gibi uzanan denizi, altın sarısı kumsalları ve günün her saati hareketli olan yaşantısı ile yerli yabancı pek çok turistin akınına uğruyor.

Kentin bünyesinde Manavgat Şelalesi, Köprülü Kanyonu, Konyaaltı Plajı, Damlataş Mağarası ve Patara plajı gibi görülebilecek pek çok turistik nokta yer alıyor. Üstelik ılıman iklimi sayesinde turist popülasyonu kış döneminde de büyük bir rağbet gösteriyor. Dolayısıyla kentin bünyesinde bu denli geniş ziyaretçi sayısına hizmet verebilmek için pek çok otel seçeneği ön plana çıkıyor.

Apart tipi, hotel, residence, daire, bungalow, küçük otel, villa, tatil köyü, butik, yıldızlı ve pansiyon şeklinde ayrılan konaklama mekanlarından bütçenize uygun bir seçim yapabilir ve ekonomik bir tatil yapabilmenin keyifli yanını yaşayabilirsiniz.



Otel Seçimi ve Rezervasyonu Yapmak Çok Kolay!

Tatil planlarınızı yaptınız! Ancak seçim konusunda kararsız mı yaşıyorsunuz? O halde Antalya otel biletleri için hemen ETS'ye gelebilir ve dakikalar içerisinde tercihlerinize uygun oteli belirleyebilirsiniz. Online platform üzerinde puanlamadan konaklama tipine ve bölge türüne göre pek çok konaklama seçeneği bulunuyor. Herşey dahil otel seçeneklerini tercih ederek ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte kusursuzca tatil yapabilmenin keyfine varabilirsiniz.

Antalya otelleri, lüks ve modern dokuyu bir arada yaşatan geniş olanakları ile tüm müşterilerine ayrıcalıklı konaklama imkanları vaat ediyor. Kuru temizleme, kapı resturant, otopark, WİFİ, toplantı salonu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, aquapark ve jakuzi gibi sosyal-eğlence olanaklarına sahip olan oteller arasından tercihinizi yapabilir ve konaklamanın ötesine geçerek mükemmel bir tatil deneyimine tanıklık edebilirsiniz.

Üstelik tatiliniz için gerekli olan uçak biletinizi de hemen online platform üzerinden otelinizle birlikte alabilir ve daha ekonomik şekilde uçabilme şansı elde edebilirsiniz. Antalya uçak biletleri için ETS Tur'a gelin ve her zaman karlı çıkın. Şimdiden iyi tatiller!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder