31 Ocak 2018

Kate Middleton: Kazayağı desen Catherine Walker Manto


Kate Middleton ve William, İsveç gezisinin ikinci gününde akıl ve zihin sağlığı çalışmaları ile ilgili bilgi almak üzere NASP adı verilen kuruluşu ziyaret etti. Ve Kate'in bugün için son derece şık seçimler yaptığının altını çizmek istiyorum. Mantosundan, elbisesine, çantasından ayakkabısına şıklığı ile çok konuşulduğu bir başka etkinlik ile karşı karşıyayız. O halde lafı güzafı bırakıp hemen detaylara geçelim derim...


Kate'in İsveç turunda 'moda şovu' yaptığını söylemek abes kaçmayacak eminim. Zira, ısmarlama mantosunun şıklığı ve kombinindeki güzellik es geçilecek gibi değil. Tahmin edebileceğiniz gibi, mantosu en sevdiği tasarımcılardan olan Catherine Walker imzası taşıyor. İsveç gezisinin ikinci gününde yine İngiliz moda tasarımcılarının ağırlıklı olduğu bir gardırop görüyoruz. 


Kate bu tatlı mantoyu minik Chanel çantası ile tamamlamış. Kate'i clutch çantalar ile görmemek beni cidden memnun ediyor. Zira, bu tarz çantalar daha şık ve kullanışlı görünüyor. Kate'in Chanel çantası markanın 2016/2017 sonbahar-kış sezonuna ait... Ayakkabı derseniz, yine gardırobunda olan klasik bir parça... Tod's marka püskül detaylı ayakkabılar ile bu mantoyu kombinlemesi çok iyi bir fikir. Eldiven-ayakkabı ve çanta 3'lüsü mantonun şıklığını taçlandırmış adeta...


Kate mantosunun içine ne giydi diye sorarsanız, cevabı yukarıdaki fotoğrafta... Ancak elbisenin tüvit oluşana aldanmamak lazım... Evet, insanın aklına hemen Chanel markası geliyor lakin elbise bir diğer İngiliz tasarımcı olan Alexander McQueen imzası taşıyor. 


Elbise Düşes için özel olarak hazırlanmış. Bence harika bir seçim. Dediğim gibi Kate'in baştan ayağa yaptığı seçimlerde çok güzel bir uyum var. Bu elbise de ona çok yakışmış.

In2Design

Kate'in üzerinde dikkat çeken bir diğer ayrıntı inci küpeleri... In2Design bir İsveç markasıymış ve Banana Republic mağazalarında satılıyormuş.

Kate'in seçimlerini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: DailyMail


2 yorum:

  1. bu seçime bayıldım çorapların rengine kadar çok uyumlu olmuş chanel çantaya zaten aşık oldum :-))

    YanıtlaSil
  2. MÜKEMMEL DAHA İYİSİ OLAMAZ MANTOYA BAYILDIM BAYILDIM

    YanıtlaSil