16 Ocak 2018

Recycle Kate: Mulberry Pembe Manto


Dük William ve Düşes Kate Middleton bugün bir dizi görev için İngiltere'nin Coventry şehrine geldiler. Çiftimiz ilk önce Coventry Katedrali'ni ziyaret etti ardından Coventry Üniversitesine Bilim ve Sağlık Binasını gezip açılışını yaptılar. Kate'in bu yoğun gün için seçimi ise yine gardırobunda hali hazırda bulunan bir parça oldu. Pmbe renkli Mulberry mantosunu giyen Düşes'in hallerine gelin biraz daha yakından bakalım...


Kate'in manto koleksiyonu -malumunuz- çok kaliteli ve bir o kadar da şık parçalardan oluşuyor. Belki de bunların en şıklarından biri olan Mulberry mantonun rengi gerçekten çok güzel. Kate bu şık mantoyu ilk olarak 2014 yılında New York ziyareti sırasında giymişti. İkinci kez giyişi ise Charlotte'a hamileyken 2015 yılının Mart ayıydı.  Hatırlamak isteyenler tık tık. Şimdi de üçüncü kez mantoyu tercih ettiğini görüyoruz.


Bu mantonun keskin hatları ve rengiyle ayrı bir yeri var diye düşünüyorum. Kate'e de gerçekten çok yakışıyor. Pembe ve siyahın uyumunu yeniden tercih eden Düşes, mantosunu bu kez Tod's siyah süet ayakkabıları ile tamamlamayı tercih etmiş.


Diğer günlere nazaran biraz daha yorgun gözüken Kate'in saçlarını bu kez çok sevmedim. Hamileliği sürerken görevlerine devam eden Düşes'in yorgun görünmesi çok normal ama belki böyle zamanlarda havalı bir at kuyruğu filan kullanmasını bekliyorum. 


Bakalım Kate hamilelik süresince daha hangi parçaları 'yeniden' giyecek...

Fotoğraflar: DailyMail


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder