5 Eylül 2019

Recycle Kate: Michael Kors çiçekli elbise


Düşesimiz Kate Middleton ve eşi William için bugün çok ama çok mühim bir gündü. Zira, 4 yaşındaki kızları Prenses Charlotte okullu oldu! Kızının elini tutarak ona destek olan Kate ve ailesi, Thomas's Battersea okulunun girişinde görevliler tarafından karşılandı. Kameralara ezelden alışkın olan Charlotte ise, biraz utangaç ve çekimser tavırları ile dikkat çekmiş.Bu arada, Charlotte'a baktığımda hep minik bir Elizabeth'e bakıyormuşum hissine kapılıyorum. Minyatür ve sevimli bir Elizabeth (:



Evet, gelelim Kate'ciğimizin ne giydiğine... Kate yine geri dönüşüm stilini devam ettirmiş. 2018 yılında giydiği Michael Kors marka çiçekli elbisesini yeniden değerlendirmiş. Bu elbise geçtiğimiz sezon 150 pound fiyat ile satılmıştı. Düşes, ayakkabı olarak lacivert renkli süet stilettolarını giymiş. Kulağına Asprey marka Meşe yaprağı şeklindeki küpelerini iliştirmiş.


Asıl dikkate değer şey ise Kate'in ışıltılı saçları bence... Saçındaki ışıltılar ona çok taze ve enerjik bir hava katmış. Bu haliyle 2010 yılında nişanlandığı zamanları anımsatıyor insana... Çok tatlı ve zarif görünüyor her zaman olduğu gibi. İçimizi açtı.💖


Bu fotoğrafı da buraya iliştirmek istedim. Saray'ın resmi hesabından yayımlanan bu karede, Charlotte tam bir Kraliçe Elizabeth havasında... George ise büyüdükçe dedesi Michael Middleton'a benzemeye başladı sanki. Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: Pinterest

2 yorum:

  1. ikisi de çok şeker görünüyor :-))

    YanıtlaSil
  2. nursuz yüzünden kötülük akan büyük büyük anne ama çocuk sonuçta az bir masumiyet var yüzünde

    YanıtlaSil