9 Temmuz 2020

Düğün Sonrası En Romantik Anlar İçin Popüler Antalya Balayı Otelleri


Akdeniz’in gözde şehri Antalya, hem şehir merkezi hem de çevre ilçeleri ile Türkiye’de turizmin nabzını tutan duraklar arasında yer almaktadır. Binlerce konaklama tesisine ev sahipliği yapan şehirde, her bütçeye ve zevke uygun konaklama alternatiflerini bulmak mümkündür. 
Düğün sonrası tatile çıkacak çiftler için de tıpkı çocuklu aileler ve arkadaş gruplarında olduğu gibi Antalya en çok tercih edilen lokasyonlar arasında yer almaktadır. Şehir merkezi tesislerinin yanı sıra başta Kemer ve Belek olmak üzere tüm çevre ilçelerde oteller balayı çiftlerine özel hizmetler sunmaktadır. Düğün sonrası en romantik anlar için tercihiniz yurt içinden yanaysa Antalya balayı otelleri arasından seçiminizi yapmanız önerilmektedir.




Lara’da Unutulmaz Bir Balayı Tatili İçin: Titanic Mardan Palace

Antalya Lara’nın en lüks otelleri arasında yer alan Titanic Mardan Palace, balayı çiftleri için sunduğu özel hizmetlerle de beğeni kazanmaktadır. Yıllar geçse de anılardan silinmeyecek bir tatil için misafir asistanı tatil öncesinde çiftlerin özel istekleri hakkında bilgi almaktadır. Güne romantik bir başlangıç için balayı çiftlerinin istediği günlerden birinde odaya kahvaltı servisi sunulmaktadır. A la carte restoranlardan birinde mum ışığında bir akşam yemeği ise çiftlerin yeni hayatlarına keyifli bir başlangıç olarak öne çıkmaktadır. Akşam yemeği sonrasında Maiden'sTowerRoof Bar’da şarap sunumu ise balayı tatilinizin en özel anlarından biri olacaktır. Çiftlerin odalarında da keyif dolu anlar yaşaması içinse çiçek aranjmanı, Henkel Trocken şampanya, çikolatalı çilek, meyve ve kuruyemiş servisi sunulmakta, balayı odaları çiftlerin zevkine göre süslenmektedir. 



Belek’in Gözde Balayı Oteli: Voyage Belek Golf &Spa

Antalya’nın gözde turizm duraklarından Belek’te konuklarını ağırlayan Voyage Belek Golf &Spa, golf tutkunları, aileler ve eşsiz SPA deneyimleri ile dinlendirici bir tatil geçirmek isteyenler kadar balayı çiftlerinin de beğenisini kazanan tesisler arasında yer almaktadır. Çiftlere giriş günü çiçek buketi, meyve sepeti, köpüklü şarap ve çerez tabağı sunulmakta ve bu hizmet ile tatiliniz en romantik şekilde başlamaktadır. Balayı çiftleri için özel bornoz ve havlu setleri bulunmaktadır. Konukların seçeceği bir sabah odaya kahvaltı servisi ve a la carte restoranlardan birinde mum ışığında akşam yemeği balayı çiftlerine özel hizmetler arasında yer almaktadır. SPA alanında en dinlendirici anlar için özel masaj indirimleri ve plajda pavilion kullanımında indirim bu özel tatil deneyimini taçlandırırken, bu anı ölümsüzleştirmeniz için Voyage Belek Golf &Spa konuklarına seçtikleri 1 adet fotoğrafı hediye etmektedir.



Balayı Tatilinde Tercihi Side’den Yana Olanlara Özel: Silence BeachResort

Side Kızılağaç’ta hizmet veren Silence BeachResort, yeşille mavinin buluştuğu noktada tüm konuklarına huzur dolu bir atmosfer sunarken, balayı çiftleri için özel hizmetleriyle de beğeni kazanmaktadır. Bir ömür birlikte olacağınız yeni hayatınıza başlarken kusursuzluğu yakalayacağınız tatilinizde tesisin oda süslemeleri ve odaya sunduğu hizmetleri dikkat çekmektedir. Çiftler için odada buklet tepsisinde set – up, bornoz ve terlik yer almaktadır. Balayı odalarının kapıları kalp şeklinde çiçekle süslenmekte ve damla vazo içerisinde tek gül hediye edilmektedir. Giriş gününde çiftlere meyve sepeti ve şarap ikramı sunulmaktadır. Güne balayı kahvaltı menüsü ile başlayacağınız Silence BeachResort’ta bu mutlu başlangıcın ardından balayı çiftlerini tüm gün SPA’da en dinlendirici seçenekler beklemektedir. 



Kemer’de En Romantik Tatillere Ev Sahipliği Yapan: MaxxRoyal Kemer Resort

Lüks konaklama hizmetleri ile Kemer’in seçkin tesisleri arasında yer alan MaxxRoyal Kemer Resort, kendinizi özel hissedeceğiniz bir balayı için tüm detayları sizin yerinize düşünmektedir. Otele giriş öncesinde çiftler ayrı ayrı MaxxAssistant tarafından aranmakta ve birbirlerine yapmak istedikleri sürprizler ve özel istekleri sorulmaktadır. Konaklamanın gerçekleşeceği gün odaya canlı çiçek, özel oda süslemesi yapılmakta, çikolata ve köpüklü şarap ikramı, banyoda kokulu mum ve tütsü, meyve sepeti ikramı sunulmaktadır. Balayı odalarında yer alan jakuzi gül yaprakları ile süslenerek sizin için doldurulmaktadır. Çiftlerin tercih ettiği herhangi bir günde odaya özel balayı kahvaltısı servis edilmektedir. Bir akşam odada veya plajda cabanada özel süsleme ile birlikte peynir tabağı, meyve tabağı ve şarap ikramı yapılmaktadır. En romantik akşam yemekleri için çiftler için özel servis sunulurken, bu anınızı hep hatırlamanız için 1 adet fotoğraf hediye edilmektedir. Balayı çiftleri SPA hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmaktadır. Ülkemizin en iyi balayı otelleri arasında yer alan MaxxRoyal Kemer Resort’u tercih edebilir, size özel hizmet veren asistanınızla tüm isteklerinizin gerçekleştiği mükemmel bir tatile adım atabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder