6 Ekim 2020

Kate Middleton: Massimo Dutti Kareli Palto

10 Ekim Cumartesi Dünya Ruh Sağlığı Günü öncesinde, Kate Middleton salgının öğrencilerin ruh sağlığı üzerindeki etkilerini tartışmak ve aldıkları destekler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Derby Üniversitesi'ni ziyaret etti. Kate, bu ziyaret için eforsuz şıklık tanımını rahatlıkla kullanabileceğim güzel bir sonbahar kombini seçmiş. Yakından bakalım mı?

Kate bu kez, ünlü İspanyol marka Massimo Dutti tasarımı parçaları gardıronuna eklemeye karar vermiş. Bu aralar Düşes sanki çalışma temposuna bağlı olarak iş hayatına daha uygun kombinler ve parçalar ile karşımıza çıkıyor.

 Her neyse, Düşles'in mantosu Massimo Dutti marka kareli desenli ve yün bir manto... Bej pötikareli, büyük yakalı ve iki yanında büyük cepleri ile çok şık bir seçim... El yapımı mantonun fiyatı ise 349 Dolar imiş.

Kate'in giydiği mavi kaşmir triko da yine Massimo Dutti'ye ait. Onun fiyatı 179 Dolares... 

Kate , İrlandalı marka All the Falling Stars imzalı küpelerini takmış. Kate'in kolyesi de aynı markaya ait ve bu iki parça Düşes'e hediye edilmiş. Ayakkabı tercihi olarak  Gianvito Rossi Piper 85 siyah süet stilettoları ile kombinini tamamlamış.

Baştan ayağa beğendiğim bir görünüm oldu. Siz ne dersiniz?


Fotoğraflar: University of Derby & Kensingtonroyal IG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder