16 Ekim 2020

Recycle Kate: Emilia Wickstead 'Kate' Elbise

Kate Middleton bugün bebek ölümleri üzerine çalışan bir araştırma merkezini ziyaret etmiş. Merkezin laboratuvarlarında uzmanlarla bir araya gelen Düşes, bu ziyaret için gardırobundaki parçaları yeniden değerlendirmiş. Koyu mavi elbiseni dolabından çıkarıp arz-ı endam eden Kate'in seçimlerine göz atalım...

Kate bu elbiseyi geçen yıl giymişti. Elbisenin lavanta tonlarında olanını Almanya ziyaretinde giydiğinden beri en çok tercih ettiği bir modellerden biri oldu. Hatta elbisenin namı o kadar alıdı yürüdü ki; tasarımcı elbiseye 'Kate' adını vererek 3 farklı rengini piyasaya sürdü. Burada Emilia Wickstead'a hak vermemek elde değil. Zira zamansız klasik, çok zarif ve hemen her ortama uyum sağlayacak 'garanti' bir elbise bu... Kate'in giymesi ile de kült modellerden biri olarak moda sayfalarına adını yazdırması da çok normal.

Emilia Wickstead 'Kate' elbise şu an 1420 sterlik "güzel" fiyatıyla alıcılarıyla buluşuyor. Kate'e tekrar gelirsek, bu kez farklı bir kemer kullanmış, iyi de yapmış. 

Kate'in küpeleri ise Spells of Love tasarımı Alia Hoops küpeleri... 18 ayar altın kaplama küpeler 62 sterlin ederinde ve şimdilik ön siparişle satılıyor. Düşes ayakkabı olarak lacivert Prada'larını tercih edip, kıyafetini tamamlamış. Her zamanki gibi zarif, şık ve bildiğimiz gibi Kate... Siz ne düşünüyorsunuz?


1 yorum: