21 Ağustos 2013

Kate Middleton: İlk resmi fotoğraf

 

Kate Middleton, bebeği Prens George ve eşi Prens William'ın bir karede buluştuğu ilk resmî fotoğraf dün saray tarafından yayınlandı. Fotoğrafın yayınlanmasından sonra, neredeyse bütün İngiliz gazetelerinin manşetlerine yansıyan bu güzel aile tablosu, Kate Middleton'un babası Michael Middleton tarafından ölümsüzleştirilmiş. Biricik Düşesim yine çok güzel görünüyor, minik prensin güzelliği ve tatlılığı ise annesini geçmiş durumda... Tipik bir Türk kadını olarak fotoğraflara bakarken "Maşallah!" demekten kendimi alamıyorum ya hu!


Kate, bu fotoğrafta hamileliği süresince çok sık tercih ettiği bilinen ve yine satış patlaması yaratarak ihya ettiği markalardan Seraphine'e ait anvelop tarzda, robadan bir elbise tercih etmiş. Canlı renkleri çok iyi taşıyan Düşes, yine fuşya rengini tercih ederek güzelliğine güzellik katmış. Elbisenin fiyatı yaklaşık 140 TL... Elbise halen stoklarda varken incelemek isteyenler tık tık. Düşes elbisesini incili Annoushka küpeleriyle tamamlamış. Çok doğal, çok duru, çok sade ve çok güzel kesinlikle...

Seraphine Fuchsia Knot Front Seraphine Dress

Bu arada, fotoğrafı çeken çiçeği burnunda dedeye, yani Michael Middleton'a bir çift lafım var: Tamam, makinen pahalı olmayabilir, görüntü kalitesi düşüktür ama neden ışığı arkada patlattın? Amatör de olsa sık fotoğraf çeken biri olarak, şu güzel mekanda kat kat iyi fotoğraflar çekilebileceğini düşünüyorum. Neyse ki, bu güzel üçlünün yüzleri gayet detaylı olarak görülüyor, zaten öyle olmasaydı saray da bu kareyi yayınlamazdı. Bir de kompozisyon çok güzel (: Ek olarak söylemek istediğim bir şey daha var; resmî fotoğraf için profesyonel çekim yapılmaması ve fotoğrafı çekenin de dede olması ayrı bir hoşluk... Evet, galiba ben bu İngiliz Kraliyet eşrafına bayılıyorum (:

Dün çıkan İngiliz gazetelerinin manşetleri...


Fotoğraflar: Dailymail ve Seraphine

5 yorum:

  1. benim de maaşallah diyesim geldi:))) düşes nasıl başarıyor bilmiyorum bu kadar doğal olup, kasmadan bu derece zarif ve asil olmayı... modern çağın prensesi olmak için yaratılmış sanki.
    Allah bozmasın diyelim:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Melislicious Hep diyorum, mavi kan taşımayan asil bir kadın. Gerçekten mavi kan olsa ne olurdu? Kesinlikle bu dünyadaki rolü onun için biçilmiş kaftan. Amin (:

      Sil
  2. allah sana da o eşrafa yakın durmayı nasip etsin kedicim :))

    mujx muxj,
    ENDA,
    http://detailsbyenda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Enda Amin, amin (:
      Gözüm Prens Harry'de ama hiç şansım yok (:

      Sil
  3. tatil dönüşü bir sürü gönderi birikmiş çok güzel oldu benim için :)))

    YanıtlaSil