20 Şubat 2015

Kate Middleton: Max Mara Manto & Seraphine Elbise


Kate Middleton, geçtiğimiz gün iki resmi görevini gerçekleştirmek için yine arz-ı endam eyledi. Hamisi olduğu bir çocuk hastanesi ve yardım amaçlı düzenlenen bir seramik projesi için etkinliklere katıldı. Yine kendisine çok yakışan mavi renkli bir manto ve çiçek desenli şık bir elbiseyle kameraların karşısına çıktı. Laf-ı güzafı bırakırsam; her zamanki gibi çok güler yüzlü, şık ve güzel görünüyor. Her ne kadar kameralar çıkan dip boyasına odaklanmışsa da, Düşes'in şıklığına gölge düşürememişler (:


Kate'in bu şık mantosu, Max Mara'nın 'SportMax' markasına aitmiş. Markanın 2014 koleksiyonunda yer aldığına dair tartışmalar var olsa da, net bir görsel ya da bilgi bulabilmiş değilim. Yaka kısmı, kruvaze kesimi ve muhteşem rengiyle çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum, zira Kate'e de bu mantoyu çok yakıştırdım.


Kate bu zarif ve şık mantoyu uzunca bir süredir favorisi olan Jimmy Choo 'Georgia' ayakkabıları ve yine çok sevdiği L.K. Bennett 'Frome' clutch çantası ile kombinledi. Mavi manto ve lacivert ayakkabı-çanta uyumuna bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim.


Kate'in manto konusunda çoğunlukla tam isabet kararlar verdiğini bir kez daha görüyoruz. Bu arada manto Kate'in karnını da gizlemiş. Bilmesem hamile olduğunu fark etmem bile...


Düşes, elbise seçimi olarak hamilelik stilinde sıklıkla tercih ettiği markalardan biri olan Seraphine'e ait çiçek desenli şık bir seçim yapmış. Yakası, kol boyu ve desenleriyle beğendiğim bir parça oldu.

Seraphine Florrie Elbise

Elbise 179 dolar fiyatla satışta ve ne mutlu ki stoklarda yer alıyor. Ben de size elbiseyi yakından incelemeniz için rahat rahat link verebiliyorum (: Elbiseyi incelemek isteyenleri buradan alalım.


İlk hamileliği süresince saç boyası kullanmayan Kate Middleton, aynı hassasiyeti ikinci bebeği için de gösteriyor. Son derece sağlıklı görünen saçlarını ve saç modelini çok sevdim. Beyazlarını yakalayan fotoğrafçılar tabii ki fırsatı kaçırmamışlar. Varsın olsun; Kate öncelikle çocuğunun sağlığını düşünüyor ve gözümde daha da bir güzelleşiyor. Dip boyası gelse n'olur...


 Siz Kate'i nasıl buldunuz?


Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

1 yorum: