9 Haziran 2018

Kate Middleton: Alexander McQueen mavi elbise


Bildiğimiz ve alıştığımız üzere, Kraliyet Ailesi'nin yaz takvimindeki en mühim etkinliklerden biri de Trooping the Color törenleri... Her yıl yapılan tören, pek tabii bu yıl da yapıldı ve renkli görüntülere sahne oldu. Bu sefer ki törenlerde farklı olan durum ise, etkinlikte en çok dikkat çeken ismin Kate Middleton olmasının yanı sıra Meghan Markle'ın da meraklı bakışlara maruz kalmasıydı. Mavilere bürünen Kate, bana göre Meghan'ı gölgede bıraktı ama buna zaten şaşırmadık değil mi (: Haydi Kate ne giymiş, ayrıntılara göz atalım...


Bu etkinliğin bizler için önemli tarafı, Kate Middleton'ın Prens Louis'in doğumunun ardından ikinci kez kamuya açık bir yerde görüntülenmiş olması... Onu en son Harry ve Meghan'ın düğününde görmüştük... Bu arada, Düşes gerçekten harika görünüyor. Tabii ki bu şahane görüntüde 'göynümün' tasarımcısı Alexander McQueen imzalı elbisenin payı da var. Uçuk mavi tonundaki elbise, özel olarak dikilmiş. 


Elbise, tipik McQueen havasını taşıyor. Güçlü omuzları ve dikkat çekici yakası ile pek şık. Rengi ve kumaşı ile düşünüldüğünde yerinde ve güzel bir tercih olmuş. Kate'in elbisesini tamamladığı şapkası da bir o kadar güzel ve gösterişli...


Kate'in şapkasına da bakalım... Şapka Kate için özel bir tasarım ve meşhur Juliette Botterill tarafından yapılmış. Juliette Botterill markasını bilenleriniz bilir; tasarımları Zara Tindall, Prenses Eugiene ve Prenses Beatrice tarafından mütemadiyen tercih edilmekte... Kendisi için kesinlikle 'Kraliyet markası' tabirini kullanabiliriz.


Düşen'in aksesuarlarına gelirsek... Mavi topazdan yapılmış ve pırlantalar ile süslenmiş küpe/kolye takımı tahmin edebileceğiniz gibi Kiki McDonough imzası taşıyor. Bu elbise ile takılar çok yakışmış. Kate'in elindeki clutch çanta için bir bilgi bulamadım, lakin Twitter'da McQueen tasarımı olduğu ve Kate için özel yapıldığı dedikodusu yapılıyor.


Amaaaan Meghan da kimmiş ya hu! 'Hükümet kadın' mavileri çekmiş, parıl parıl parlıyor o kadar insanın arasında. Değil mi ama (:

Fotoğraflar: DailyMail ve Pinterest



1 yorum: