10 Mayıs 2011

Bir Blake, İki Chanel

Blake Lively iki farklı Chanel davetinde iki Chanel kıyafet ile arz-ı endam etmiş. Biri beyaz bir elbise, diğeri ise siyah mini etek ve parlak ceket...


Bu elbiseyi ilk gördüğümde Marchesa sandım. Chanel olduğunu idrak ettikten sonra Blake'in dağınık at kuyruğu gözüme çarptı. Saçı başı çok özensiz. Kızıl saçını ten rengiyle yakıştıramamıştım zaten, elbiseyi ise bir türlü beğenemedim. Blake Lively'nin ne tipine ne de tarzına uymuş. Verdiği pozlar da hepten bir alem...
Herşeye rağmen T bantlı ayakkabıları tuttum.



Bir diğer Blake versiyonunda dikkatimizi mini(cik) etek çekiyor. Aslında "etek yok" da denebilir. Güzel bacak deyince aklıma ilk gelen isimlerden biridir Blake Lively. Giydiği minilerin hakkını her zaman verir lakin bu kadarı biraz fazla olmuş gibi geldi bana. Biraz uzun olsaydı keşke. Neredeyse kasıklarını göreceğiz... Ama yukarıdaki kıyafeti mi bu mu derseniz ben bu kombinasyonunu tercih ederim.

Bu fotoğrafta dikkatimi çeken, Blake'in çantasını oldukça stratejik bir konumda tutması oldu :)

Fotolar: Fashionspot

4 yorum:

  1. yorumlarınla birlikte eğlenceli bir post olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :) Blake sağolsun ! :D

    YanıtlaSil
  3. ilk resimde kafası çok güzel belli pozları pek komik :) ama gerçekten çok beğeniyorum, bacakları çok güzel. Ben saçlarını da beğendim, yakıştırdım en azından. Gerçekten yorumlarınla eğlenceli bir post olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle haklısın kafası güzel :D Karl Lagerfeld göz kulak olmuyor bu kıza :) Saç konusunda daha gözüm alışamadı sanırım ama Blake'i sanki silikleştirdi biraz. Sarışın sevdik bir kere :)
    Çok teşekkür ettim...

    YanıtlaSil