24 Mayıs 2011

Trend: Erkeksi giyim

 Ashley Olsen

Oxford ayakkabılarla başlayan erkeksi giyim eğilimi, ünlülerin kombinleriyle artık resmen bir trend haline geldi. Erkeksi giyim trendlerinde maskulen kesimlerde ceketler başrolü oynuyor. Yüksek belli kumaş pantolonlarla, topuklu ayakkabılar kombinlenerek hem erkeksi hem de dişi bir görünüm sergileniyor. Kumaş pantolonlara takılan kemerlerle maskulen görünüm tamamlanıyor ve dikkat bel kısmına çekilerek çekici bir görünüm de sağlanıyor. Ceketlerin içine straples bluzlar, gömlekler ve askılı üstler tercih edilebilinir. Bu arada beyaz renk elbiselerde olduğu gibi ceket pantolon takımlarda yine revaçta...  Bakalım ünlülerin maskulen kombinleri nasıl görünüyor:


 Camilla Belle parlak kumaştan Tom Ford marka ceket ve pantolon seçmiş. Fuları ve gömleğiyle desteklediği maskulen görüntüsüne kırmızı ojeleri ve platform topuklu Sergio Rossi marka ayakkabılarıyla dişi bir hava katmış.


 Halle Berry, Roberto Cavalli marka beyaz bir takım seçmiş. Ama beni rahatsız eden bir şey var görüntüsünde... Sanırım uzun paçaları, ceket içerisindeki bluz ve halka küpeleri pek yakıştıramadım.


Katie Holmes, Stella McCartney marka bir blazer seçmiş. Kısa paça kumaş pantolon ve Dolce & Gabbana marka ayakkabılarla kombinini tamamlamış. Kısa paçalı pantolonu yakıştıramadım, cekete laf yok ama siyah yaka detayını içine yine siyah bluz giyerek kapatmış.


Bu trendi kendine en yakıştıran ünlü kesinlikle Rihanna... Max Azria marka takımını Christian Louboutin ayakkabılarıyla tamamlayan Rihanna tepeden tırnağa müthiş görünüyor. Gömleği ve dekoltesi şahane. Saç ve makyaj deseniz on numara. Püsküllü kolyesine de bayıldım.


Selena Gomez, Matthew Williamson marka takımı ve straples korsesiyle çok hoş görünüyor. Özellikle ceketini çok beğendim. Topuklu ayakkabıları ve kemeriyle şık bir görünüm yakalamış.


Vanessa Hudgens'de parlak beyaz kumaştan Mimi Plange marka bir takım giymiş. Metal detaylı sandaletleriyle görünüşünü tamamlamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder