29 Ekim 2011

Düşes yeniden Amanda Wakeley giydi

Evet. Düşes yeniden Amanda Wakeley giydi. Ama seçtiği elbise bu sefer 5 yıl öncesine, yani 2006 yılına ait bir koleksiyondandı. Maxi elbise Amanda Wakeley'in 2006-2007 sonbahar/kış koleksiyonuna ait. Demek ki o yıllarda aldığı elbiseyi giymeyen Düşes, elbiseyi değerlendirmeye karar verdi. Zaten kendisinin eskilerini değerlendiren, yeniden kullanan biri olduğunu biliyorduk ancak bu sefer ki elbiseyi daha önce hiç üzerinde görmemiştik. 

 Fotoğraf: JustJared

Düşes'in beni şaşırtmadığını söylüyordum ancak bu sefer omuzlarını ve kollarını açıkta bırakan bir elbiseyle karşılaştığımdan, şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Elbiseyi beğendim mi? Hayır. Podyumdaki versiyonunu (aşağıdaki fotoğraf) tercih ederim lakin belki o da böyle bir davet için uygun olmazdı. Düşes'in seçtiği renkte daha ağır bir havası olan elbisenin, halıdan perdeye dekorasyon renkleriyle benzer tonda olması da kötü tesadüf... Öndeki askı detaylarının hoş olduğunu düşünüyorum ama elbiseyi Düşes'in vücuduna yakıştıramadım. Çoğu kişinin eleştirdiği zayıflığı bu elbiseyle ön plana çıkmış gibi görünüyor.

 Amanda Wakeley AW 2006


Düşes, elbisesini geçtiğimiz BAFTA ödüllerinde giydiği Jimmy Choo'nun Vamp modeli ayakkabısıyla tamamlamış.

2 yorum:

  1. düşeş hep aynı tarzda giyiniyor, bazen fazlaca sıkıcı oluyor bu durum. yine de modayı çok takmadan abartısız, zarif tarzını ve giysilerini değerlendirmesini de seviyorum. en azından moda kurbanı değil:))

    YanıtlaSil
  2. @lumos design sana katılıyorum, abartısız, sade ve hanım hanımcık tarzıyla seviyoruz Düşes'i (:

    YanıtlaSil