27 Ekim 2011

Trend: Kürk yelekleri nasıl giyelim?


Tek bir giyim parçasının bütün görüntüyü değiştirdiği kombinleri çok seviyorum. Kürk yelek de bütün görüntüyü değiştiren ve farklı bir havaya sokan parçalardan biri. Kürk demişken tabi ki sahte olanlardan bahsediyorum, gerçek kürke karşıyız!

Peki, bizi hem sıcacık tutacak hem de kombinlerimize şıklık katacak kürk yelekleri nasıl kullanmalı, nasıl kombinlemeliyiz? Trendleri takip edelim derken moda kurbanı da olmamak lazım. İşte bir kaç öneri: 

Ilık havalarda kısa kollu, soğuk havalarda ise uzun kollu parçalarla kombinleyin. Klasik bir görüntü için kürk yelekleri balıkçı ve dik yakalarla giyin. Düğmeli beyaz uzun kollu bir gömlekle de şık bir görüntü yakalanabilir. Daha spor bir görüntü için beyaz tişörtünüzü içine giyin.

Kürk yeleğin en büyük dezavantajı insanı hantal ve kilolu göstermesidir. Bu yüzden yelekleri aynı renkte ince üstlerle kombinleyin. Örneğin siyah yelekle siyah ince balıkçı yaka bir kazak giyin. Aynı tonlar da parçalarla kombinlemek de iyi sonuç verecektir. 

Belinizin ortadan kaybolmaması için de mutlaka kemer kullanın. Yalnız yeleğe takacağınız kemer ince olsun. Bazı yeleklerde kendiliğinden kemer olabiliyor, kuşak tarzı bu kemerleri de tercih edebilirsiniz.

Kalça uzunluğundaki kürk yelekler hemen herkes için ideal bir boydur.

Ve unutmayın:  Bir parça kürk gerçekten yeterli. Kürk yelek giydiğiniz zaman, başka bir kürklü parçayı giyinmeyin ve taşımayın.

Biraz da ünlülere göz atıp bitirelim:

 Elle McPerson ve Nicky Hilton

 Eva Mendes

 Kim Kardashian

 Mary Kate Olsen

 Rachel Zoe

 Rihanna ve Ciara

Olivia Palermo'yu sona bıraktım. Kürk yeleği en iyi kullanan ve kombinleyen stil ikonu olduğunu düşünüyorum. Olivia'dan feyz alalım:




Olivia Palermo

1 yorum:

  1. Yok yok benim kesin biran önce almam gerek.
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil