29 Mayıs 2012

7 ünlü, 1 Balmain

 Kasia Struss

Balmain'in 2012 Resort koleksiyonundan derin v yaka dekolteli, mini boy, boncuk ve işleme detaylı elbise 7 ünlü hanım tarafından giyilmiş durumda. Bu sayının artması an meselesi olabilir çünkü elbise şahane (: Bu meşhur elbise bundan on bir ay önce ilk defa Zoe Saldana tarafından giyilmiş. Diğerleri kim hemen inceleyelim:


2011 Ağustos ayında bu elbiseyle ilk görülen ünlü olan Zoe Saldana'nın elbisesinde beyaz uzun bir kuyruk var. Seçtiği ayakkabılar beni sarmadı. Zoe Saldana'dan bir ay sonra aynı elbiseyle objektiflere takılan Anna Dello Russo, ayakkabı seçimi de dahil elbiseyi en güzel taşıyan kişi olmuş bana göre...


Alessandra Ambrosio yine geçtiğimiz yılın Kasım ayında elbiseyle görülmüş. Ben aksesuarlarını pek beğenmedim. Katy Perry elbisenin farklı rengi ve işlemesiyle objektife yakalanmış. Geçtiğimiz Mart'ta Paris Moda Haftası'nda görülen Katy Perry, Christian Louboutin sandaletleri ile güzel bir uyum yakalamış derim.


Celine Dion da geçtiğimiz Ocak ayında Jamaica konserinde giymiş bu elbiseyi. Ayakkabılarını beğendim ama ondan da mühimi bu kadın 45 yaşında yahu! Anna Dello Russo da aynı hesap... Elbiseyi giyen gençler utansın (:


Bir an bakınca "Zoe Saldana kuyruğunu kestirmiş, yine giymiş elbiseyi" diye düşünürken, fotoğraftakinin Victoria's Secret modeli Joan Smalls olduğunu idrak ettim. Elbise çok yakışmış lakin o ayaklar fırlamasaydı sandaletten daha iyi olabilirdi deyip Kim Kardeşyan'a geçeyim. Geçtiğimiz hafta Cannes Festivali'nde bu elbiseyi giyen Kim Kardashian, saten Balmain çizme giymiş. Bu elbise ne vücut tipine uygun ne de çizmelere... 


Benim favorim 50 yaşındaki Anna Dello Russo oldu... Sizin favoriniz kim?

4 yorum:

  1. Katy Perry en iyi taşıyan

    YanıtlaSil
  2. wow that dress looks amazing on celine

    YanıtlaSil
  3. diğerlerinin aksine katy perry'nin üzerinde abartılı durmuş, taşacakmış gibi olan göğüsleri neden olmuş olabilir buna, ama bence aksesuar olayını da en iyi o kotarmış.

    en kötüyse kesinlikle kim kardashian. o çizmelerle o elbise arasında hangi insan evladı nasıl bi alaka kurmuş ben anlayamadım.

    YanıtlaSil