2 Mart 2015

Sevdiğim moda blogları: Tu Nuevo Look


Sevdiğim moda bloglarında bu hafta; İspanya'da yaşayan Vanessa Basanta'nın blogu 'Tu Nuevo Look'u mercek altına alıyoruz. Tarzı ve birbirinden güzel seçimleri ile takibe değer İspanyol bloggerlardan olan Vanessa, 35 yaşında ve evli. Beş yaşında bir oğlu olan blogger, modaya olan tutkusu sebebiyle 2013 yılında kişisel stil blogunu açmaya karar vermiş. Blogda yayınladığı kombin fotoğraflarını eşi çekiyor. Uzun ince bacakları ve avantajlı fiziğinin etkisi de olsa, Vanessa tarzına uygun parçaları kombinleyip kendine yakıştırmakta gayet başarılı...


Vanessa'nın stilinde çoğunlukla Bohem tarzının yansımalarını görebilmek mümkün. Büyük şapkalar, etnik desenler, püsküller, Boho tarz botlar, çiçekli elbiseler ve Bohem aksesuarları çok fazla kullanıyor. Zaman zaman şık Casual kombinleri de tercih ediyor. Vanessa'nın tarzını ve seçimlerini beğendiyseniz, onu instagram hesabından takip etmek için buraya, blogu Tu Nuevo Look'u ziyaret etmek için de buraya tıklayabilirsiniz.

 


3 yorum:

  1. melikecim eline sağlık çok güzel olmuş yazın:)
    35 yaşında olduğunu bilmiyordum, yaşına ve çocuğuna rağmen fiziğini çok iyi korumuş değil mi?
    ve ayrıca o kıskanılası bacaklarını çoook seviyorum, bir kadına pantolon, ancak bu kadar yakışır. hep pantolon giysin elbise giymesin zira beli kalın olduğu için, olmuyor elbiseler ona:)
    ve ne varsa İspanyol bloggerlarda var dediğin gibi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sinemcim, çoook sevindim beğenmene. Ben de güzel önerin için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi çok hoş bir kadın, fiziği gerçekten harika ve kıskanılası. İspanyol moda bloggerlarının o "tarz" duruşu Vanessa'da da mevcut. Bence de pantolon çok daha iyi duruyor üzerinde. Yaşasın İspanyol bloggerlar (:

      Sil
  2. melikecim rica ederim, daha çok İspanyol blogger önerilerini bekliyorum, ben de araştırmalarıma devam edeceğim :)

    YanıtlaSil