20 Temmuz 2012

Hazinem.com ile güvenli pırlanta


Sevgilinize evlenme teklif edeceksiniz ama aradığınız değerde yüzüğü bulamadınız mı? Babanızın doğum günü ve onun için güzel bir çift kol düğmesi mi almak istiyorsunuz? Üzülmeyin, oturduğunuz yerden istediğiniz kalite ve güzellikte hediye bulmak çok kolay. Hazinem.com, yıllardır pırlanta üretim ve satışında uzmanlaşmış, profesyonel bir ekip tarafından hazırlanmış her bütçeye ve zevke uygun tasarımları beğeninize sunuyor.

Birbirinden değerli pırlanta küpe, kolye, alyans, bileklikler ve yüzlerce yüzük modeli arasından seçip güvenli internet ortamında ya da telefonla vereceğiniz siparişleriniz, hızlı kargo hizmetimizle, ürüne özel hazırlanan Hazinem Garanti sertifikası ile birlikte ücretsiz şekilde kapınızda.



Türkiye’nin en büyük online mücevher mağazası olan Hazinem.com, ürününüzün 1 yıllık tamir ve bakımını ücretsiz olarak yapıyor.

Satın aldığınız ürünü beğenmeme durumunda, 30 gün içinde ücretsiz şekilde ürünü geri gönderebilir ve paranızın tamamını geri alabilirsiniz. Pırlanta almak kolay olmalı fikrinden yola çıkılarak kurulan Hazinem.com, en yeni teknikler ve en kaliteli pırlantalar kullanılarak hazırladığı tasarımları sizlere sunmaktan onur duyar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder