29 Temmuz 2012

Trend: Slipper ayakkabılar


Babetleri bir süreliğine raflara kaldırmanın zamanı geldi. Benim "babet loafer" diye adlandırdığım bu hafif ve rahat Slipper ayakkabılar önümüzdeki sonbahar sezonunda da oldukça gözde olacak. Hayvan desenlileri, puantiyeler, kurukafa baskılar, çiçekliler, kadifeler, payetliler, zımbalılar en çok göze çarpan popüler modellerden... Hayvan desenlilerden leopar olanı en popüler olanlarından... Kadifelerde ise işlemeli olanlar oldukça popüler olacak. 

Bu arada beyler için de Slipper ayakkabıların yükselen bir trend olduğunun altını çizmeliyim. Yaz sonunda birbirinden güzel modellere bakmadan geçmeyin. 

Olivia Palermo
Blonde Salad
 Blonde Salad
 Blog da Thássia
 Sara Blomqvist
 Giovanna Battaglia
 Lindsay Lohan

3 yorum:

  1. bu slipper trendini gerçekten tüm kalbimle benimsedim <3 bana kalsa modası hiiç geçmesin :) çünkü babete çok iyi bir alternatif oldular, hem onlardan çok da stil sahibi olduklarını düşünüyorum.. ulaşılabilir markalardan her tür desenini, rengini bekliyorum; kimse almazsa ben alırım :D

    YanıtlaSil
  2. bu giyim ve kombinlerle çok beğendim. Ama neyle giyildiği önemli olabilecek bir ayakkabı.

    YanıtlaSil
  3. @Whats Next ben de babetlerden çok daha tarz olduklarını düşünüyorum. Bir de erkeklere de yakıştırıyorum.
    @cerenim Kombinlerken dikkat edilmesi gerekiyor kesinlikle. Ben en çok dar paça pantolonlarla yakıştırıyorum. Şortlarla da çok tarz gözüküyor.

    YanıtlaSil