7 Ekim 2012

Burçların birbirleriyle olan uyumları


Astroloji ile ilgilenmeyen yoktur. Fal bu alanın dışında kalır ancak burçlar ve günlük burçlar astrolojinin en bilinen yüzleridir. Burçlar arası uyum en merak edilen konulardan biridir ve her burcun en iyi anlaştığı burç farklıdır.

Koç burçları en iyi yay burçları ile anlaşır. Maceracı ruhlar bir araya gelir ve çok eğlenceli bir birliktelik söz konusudur. Ancak bazen patavatsızlığa varan açık sözlü oluşuna alışmanız gerekebilir. Yaylarla koçlar birbirlerinin ne istediklerini bilecekleri için güzel bir ilişkiler olur.

Boğaların en güzel birliktelikleri yengeçler ile yaşarlar. İki burç da aileye ve güvenliklerine düşkündür. Sakin yapıları vardır ancak zaman zaman hayatınızda değişiklik yapmanız gerektiğini unutmayın. Aynı şey dolayısıyla yengeçler için de geçerlidir. Yengeçlerin bir ilişkiden tüm beklentilerini karşılayacak burç boğadır. Duygusal yönünüzü tatmin eder ve her zaman sadıktır ancak boğayı öfkelendirmemeniz koşuluyla.

İkizler için mükemmel ilişki tanımı, kova ile yaşanan birlikteliklerde geçerlidir. İki taraf da değişikliği sever ve sosyaldir. Ancak birbirinizi olup olmadık şeylerin içine sürüklememeniz gerekiyor. Sürekli hareket halinde olmak iki tarafı da yoracaktır.

Aslanlar, birbirlerinin en iyi arkadaşı olacağı terazilerle uyumlu birliktelikler yaşayabilirler. Bir tarafın yüksek egosu, diğer tarafın idareciliğiyle birleşince ortaya çok uyumlu bir birliktelik çıkar. Aslan terazinin duygusal tarafına hitap eder ancak aslan taraf, terazinin naif kişiliğine uyum sağlamayı öğrenmelidir.

Derinlikten ve içsellikten hoşlanan başak burçlarının en iyi partnerleri akrepler olacaktır. Onların kuyu gibi dipsiz duyguları karşısında büyülenecek olan başaklar, aradıkları huzuru akrepte bulacaktır. Ancak kıskançlığına alışın ve hayatının odak noktası olmaya çalışmayın.

Oğlak, balık burcunun ona verdiği sıcaklıktan çok memnun olacaktır ve oradan asla ayrılmak istemeyecektir. Ona sevginizi gösterdiğiniz sürece çok gerçekçi ve mutlu bir ilişkiniz olacaktır. Oğlaklar, balıkların yaşam kaynağı olan hayallerini beslemeyi asla ihmal etmemeliler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder