9 Ekim 2012

Vücut tipinize göre abiye elbise seçin!


Abiye elbise seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri kendi bedeninize yakışacak en güzel modeli bulmaktır. Öncelikle bedeninizin hangi şekle sahip olduğuna karar verin ve ardından size yakışacak renkler ile şık ve zarif bir görüntü sergileyin.


Eğer vücut tipiniz kum saatine benziyorsa, dolgun göğüs, ince bel ve geniş kalçalara sahipsiniz demektir.Vücudunuza en uygun abiye elbise modelleri; bele oturan balık modellerdir. Tercihinizi başka yönden kullanmak istiyorsanız, bu kez basene kadar oturan ve sonrası kabarık ya da tüllü modelleri deneyebilirsiniz. Bu konuda diğer bir ipucu büyük desenler yerine sade renk tercihleri sizi
olduğunuzdan daha toplu görünmenizi engelleyecektir.

 
Vücudunuz, küçük göğüs kafesi ve dar omuz, ince bel, iri kalça ve dolgun basenlere sahipse armut vücut tipine sahipsiniz demektir. Armut vücut tipinin dikkat etmesi gereken şey; vücudunuzun üst kısmını geniş, basen kısmını dar gösterecek kıyafet seçimleri yapmaktır. Gece elbise modelleri arasında seçiminiz, üst tarafınıza yapışan fakat alt tarafı şifon olacak tarzlar olmalı.

Vücut tipiniz elma ise, kısa ve kalın boyun, geniş omuz, kalın bel ve dar kalçalara sahipsiniz demektir. Abiye elbise seçiminiz arasında özellikle boyun bölgenizi açıkta bırakmanız size daha zarif bir görüntü katacaktır. Özel günlerinizde seçeceğiniz kıyafetinizde, takı kullanımına da mutlaka dikkat etmelisiniz.

1 yorum:

  1. Ben hep vucut tipime uygun olmayanları begeniyorum :/

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil